Πάτρα: Αστυνομικοί με βασάνιζαν στο τμήμα επί μιάμιση ώρα

20 Μαρτίου 2014

Μήνυση κατά αστυνομικών που υπηρετούν στην Ασφάλεια της Πάτρας έχει υποβάλλει νεαρός υποστηρίζοντας ότι κατά τη σύλληψή του στις 26 Νοεμβρίου του 2013 υπέστη ξυλοδαρμό και προσβολή της προσωπικότητάς του.

Όπως υποστηρίζει στη μήνυσή του, τέσσερις αστυνομικοί που υπηρετούν στην Ασφάλεια της Πάτρας, τον οδήγησαν σε ένα δωμάτιο στα γραφεία της υπηρεσίας και επί μιάμιση ώρα τον χτυπούσαν, σε όλο του το σώμα, προκαλώντας του σωματικές βλάβες.

Μάλιστα, μαζί με τη μήνυση ο νεαρός επισυνάπτει έκθεση ιατροδικαστή καθώς μια σειρά φωτογραφιών οι οποίες - όπως υποστηρίζει - ελήφθησαν στα κρατητήρια της Ασφάλειας μετά τον ξυλοδαρμό του.

Το περιστατικό αφορά σύλληψη όλων των μελών της οικογένειας στην Οβρυά. Πως ξεκίνησε η σύλληψη όλης της οικογένειας στο σπίτι της Οβρυάς πριν μερικές εβδομάδες;

Ο μεγάλος αδελφός εκλήθη στην Αστυνομία για να δώσει εξηγήσεις σε σχέση με καταγγελία που είχε κάνει πολίτης για εκβιασμό. Ο 28χρονος πήγε στην Αστυνομία οικειοθελώς, εξήγησε ότι δεν είχε καμία σχέση με όσα καταγγέλθηκαν και ετοιμαζόταν να αποχωρήσει. Όμως ενώ εκινείτο στον διάδρομο του φώναξε ένας άλλος αστυνομικός, τον κάλεσε στο γραφείο του και άρχισε να τον απειλεί! Μάλιστα κατά πληροφορίες τον εξύβρισε κιόλας! Ο νεαρός «τα πήρε» και τον χτύπησε. Κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα και σύμφωνα με την καταγγελία του νεαρού εδέχθη πολλά χτυπήματα.  Η αστυνομία από την πλευρά της ισχυρίζεται άλλα, τα πάντα όμως θα διευκρινιστούν στην δίκη.

 

Πηγή: www.madata.gr 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ