“Η επιστροφή της Γιουνάιτεντ από τους νεκρούς”

Εγκωμιαστικά σχόλια για τον… σωτήρα τους, Ρόμπι Φαν Πέρσι, αφιέρωσαν τα αγγλικά ταμπλόιντ την επομένη της… επιστροφής της Γιουνάιτεντ από τους νεκρούς, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται σε πρωτοσέλιδο χτύπημα βρετανικού εντύπου!Η «Sun» έχει στην πρώτη σελίδα των αθλητικών της σε φωτογραφία τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι να πανηγυρίζει λίγο μετά το τρίτο του γκολ μαζί με τον Γουέιν Ρούνεϊ και γράφει: «Δεν μπορούν να απολύσουν τον Μόγιες τώρα. Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι στον παράδεισο του RVP (Ρόμπιν Φαν Πέρσι, λογοπαίγνιο με το RIP)»!

Η «Mirror» είχε πιο εμπνευσμένο τίτλο, καθώς κυκλοφόρησε με το: «RV3», έχοντας ακριβώς την ίδια φωτογραφία με τη «Sun» και συνέχισε στον υπότιτλο: «Ο Μόγιες ανακουφίστηκε καθώς τα τρία γκολ του Φαν Πέρσι του έσωσαν τη χρονιά».

Η «Daily Star» στο πρωτοσέλιδο των αθλητικών της έχει τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι να πανηγυρίζει μόνος του και έγραψε: «Η διάσωση του Ρόμπιν», ενώ λίγο πιο κάτω στέκεται στον προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Ο Van man έδωσε… σωσίβιο στον Μόγιες».

Η «Telegraph» έδωσε περισσότερο βάρος στον Ντέιβιντ Μόγιες έχοντας τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι στη βασική φωτογραφία και γράφει στον τίτλο: «Ο σωτήρας του Μόγιες» και συνεχίζει: «Το χατ τρικ του Φαν Πέρσι διέσωσε τον υπό πίεση προπονητή».

Τέλος, η «Daily Express» κυκλοφόρησε με τίτλο σε ελεύθερη μετάφραση: «Οι κόκκινοι αναστήθηκαν» (σ.σ. η επιστροφή από τους νεκρούς), ενώ στάθηκε και στη χρονιά που σώθηκε για τον Ντέιβιντ Μόγιες.

Σχετικά άρθρα