Τσόρι: Τους κράτησε ο Ντε Χέα

Ήταν για ακόμα ένα παιχνίδι, ο κορυφαίος παίκτης του Ολυμπιακού! Ο λόγος για τον Τσόρι Ντομίνγκες που λίγο έλειψε να χριστεί και πάλι σκόρερ κόντρα στη Γιουνάιτεντ. Ωστόσο, ο Ντε Χέα ενστικτωδώς απέκρουσε το σουτ του Αργεντινού και στέρησε την ευκαιρία να πετύχει το πολυπόθητο γκολ της πρόκρισης.Σε αυτό στάθηκε και ο Τσόρι στις δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA, λέγοντας ότι ο Ισπανός γκολκίπερ των "κόκκινων διαβόλων" με τις επεμβάσεις του, κράτησε στο παιχνίδι της πρόκρισης την ομάδα του.
"Η διαφορά ήταν ότι η Γιουνάιτεντ ήταν καλύτερη από εμάς και διεκδίκησε τις πιθανότητές της για πρόκριση. Είχαμε αλλαγές μας πάρα πολύ και δεν τη μετατροπή τους.

Η απόκρουση του Ντε Χέα ήταν μια σημαντική στιγμή για τους ίδιους κρατώντας τους στο παιχνίδι, αλλά μετά την ευκαιρία μας και δεχτήκαμε το δεύτερο γκολ 30 δευτερόλεπτα πριν λήξει το πρώτο ημίχρονο.

Ως ομάδα, και ως παίκτες, πρέπει να είμαστε υπεύθυνοι και να ξέρετε ότι κάναμε ό, τι καλύτερο μπορούσαμε, προσπαθήσαμε και σήμερα είναι μια δύσκολη μέρα για όλους μας", ανέφερε αρχικά ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός των Πειραιωτών και συνέχισε:

"Είναι δύσκολο να βρούμε λέξεις για να παρηγορήσει ο ένας τον άλλο, καθώς αυτό είναι ένα αποτέλεσμα που δεν το περιμέναμε. Είχαμε ένα προβάδισμα και είχαμε πίστη σε αυτό.
Δυστυχώς όμως, δεν ήταν η μέρα μας. Θέλαμε να μπούμε μέσα και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θα μας επέτρεπε να συνεχίσουμε στη διοργάνωση.

Είχαμε τους φιλάθλους μας μαζί μας, πολλοί άνθρωποι μας ακολούθησαν εδώ. Κάναμε ό, τι μπορούσαμε, αλλά δεν καταφέραμε να τους δώσουμε τη χαρά για να το γιορτάσουν".

Σχετικά άρθρα