Αθωώθηκε ο Αναστασίου

Καμία ποινή δεν επέβαλε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός και τον Γιάννη Αναστασίου για τις δηλώσεις του τελευταίου μετά το ματς πρωταθλήματος με τον Εργοτέλη. Ο τεχνικός του Τριφυλλιού ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένος από τις αποφάσεις του διαιτητή της αναμέτρησης, Γιάννη Δελφάκη και έκανε λόγο για… ελεύθερους σκοπευτές, με αποτέλεσμα ο Ποδοσφαιρικός εισαγγελέας να του ασκήσει πειθαρχική δίωξη. Ωστόσο, το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο της Ομοσπονδίας αθώωσε την ΠΑΕ Παναθηναϊκός αλλά και τον 41χρονο προπονητή των Πράσινων.
Αναλυτικά η απόφαση
‘Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις.
* Κηρύσσει αθώους την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και τον προπονητή Ι. Αναστασίου (δηλώσεις μετά τον αγώνα Παναθηναϊκός-Εργοτέλης στις 23/2/2014)’.

Με κόσμο στο Περιστέρι
Ο Παναθηναϊκός θα έχει την στήριξη των οπαδών του το ερχόμενο Σάββατο στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, καθώς οι Πράσινοι εξασφάλισαν 900 εισιτήρια.
Την Παρασκευή πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας της εκτός έδρας αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο.
Κατά την διάρκεια της σύσκεψης, οι Πράσινοι αιτήθηκαν να παραλάβουν εισιτήρια για την συγκεκριμένη αναμέτρηση, το αίτημα τους έγινε αποδεκτό από τους Περιστεριώτες και έτσι οι Πράσινοι θα παραλάβουν 900 εισιτήρια τα οποία θα τιμώνται προς 15 ευρώ έκαστο.

Σχετικά άρθρα