Ζοτς: Δεν επιστρέφω στον Παναθηναϊκό

Να ολοκληρώσει το έργο, που έχει αναλάβει στη Φενέρμπαχτσε θέλει ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, που ξεκαθάρισε πως δεν γυρίζει στον Παναθηναϊκό και επεσήμανε πως το Τριφύλλι είναι σε καλά χέρια
Μπορεί το… μικρόβιο της επιστροφής να τον γυροφέρνει ήδη μετά την αποθέωση, που έζησε στο ΟΑΚΑ κατά την επιστροφή του ως αντίπαλος, αλλά και το ανοιχτό κάλεσμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ωστόσο ο Ομπράντοβιτς θέλησε να βάλει τέλος στο συγκεκριμένο σενάριο, έστω και προσωρινά.

Ο σέρβος τεχνικός μίλησε σε ΜΜΕ της Τουρκίας και ξεκαθάρισε πως δεν σκοπεύει να φύγει από τη Φενέρ, καθώς έχει μάθει να ολοκληρώνει τα πρότζεκτ, που αναλαμβάνει.

Ως εκ τούτου, επεσήμανε πως δεν επιστρέφει στον Παναθηναϊκό, μιλώντας παράλληλα με τα καλύτερα λόγια για τον Φραγκίσκο Αλβέρτη.

"Ο Παναθηναϊκός έχει έναν πολύ καλό προπονητή. Έπαιξαν καλά και γι’ αυτό κατάφεραν να νικήσουν. Ο Αλβέρτης είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες στην ιστορία του συλλόγου, του εύχομαι τα καλύτερα και κάθε επιτυχία, νομίζω ότι ο σύλλογος είναι σε καλά χέρια.

Δεν φεύγω από τη Φενέρμπαχτσε, έχουμε ξεκινήσει μία δουλειά και έχω μάθει στη ζωή μου να ολοκληρώνω τα πρότζεκτ», επομένως δεν γυρνάω στον Παναθηναϊκό", τόνισε ο Ομπράντοβιτς.

Σχετικά άρθρα