Παπάζογλου: Mιλάω με τον πρόεδρο, στο τέλος θα δούμε τι θα γίνει

Το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της 29ης αγωνιστικής της Super League παρέλαβε ο Θανάσης Παπάζογλου, ο οποίος αποκάλυψε ότι είναι σε συζητήσεις με τον Μάνθο Πουλινάκη για την ανανέωση του συμβολαίου του και υπογράμμισε ότι: "Να δώσουμε χαρά σε αυτόν τον υπέροχο κόσμο"!Το κύπελλο στον σκόρερ και πρόσωπο των ημερών για τον ΟΦΗ έδωσε η ζωντανή ιστορία του συλλόγου, το μέλος των ΔΣ Ερασιτέχνη και ΠΑΕ, ο μακροβιότερος εν ενεργεία παράγοντας της κρητικής ομάδας και ένας από τους μακροβιότερους σε όλα τα αθλήματα πανελληνίως, Παναγιώτης Σπυριδάκης.
«Ο ΟΦΗ πρέπει να είναι ψηλά και να διεκδικεί τίτλους», το μήνυμα του Θανάση Παπάζογλου που ρωτήθηκε και για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του, παραπέμποντας τις εξελίξεις μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν:
«Αυτό που θέλουμε όμως είναι να τελειώσει το πρωτάθλημα, να πετύχουμε τους στόχους μας και από εκεί και έπειτα θα μιλήσουμε ξανά με τον πρόεδρο και θα δούμε τι θα κάνουμε», απάντησε σχετικά.
Για το βραβείο με τον Απόλλωνα Σμύρνης που ήρθε την Τετάρτη (19/04) παράλληλα με το γκολ στον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό: «Αν συγκρίνουμε τα δύο παιχνίδια, αυτό του πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα και του κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, ήταν σίγουρα πιο σημαντικό το τελευταίο, αλλά κάθε εμφάνισή μου θα πρέπει να είναι ανάλογη με τα δύο αυτά παιχνίδια και να βοηθάω την ομάδα να φτάνει στους τρεις βαθμούς.
Εγώ κατάφερα μέσα στα δύο αυτά ματς να πετύχω τρία γκολ και είμαι πολύ χαρούμενος που έχω αυτό το βραβείο στα χέρια μου».
Για το δεύτερο βραβείο MVP που κατακτάει φέτος και το κατά πόσο διανύει τη φετινή περίοδο την καλύτερη περίοδο στην καριέρα του: «Εν μέρει μπορώ να το πω αυτό. Είμαι σε πολύ καλή κατάσταση.
Συνεχίζω την πολύ καλή χρονιά που είχα πέρυσι και αυτό είναι το πιο δύσκολο, να έχεις μια συνέχεια στις καλές εμφανίσεις».
Για τις επαφές του με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Μάνθο Πουλινάκη σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου του που ολοκληρώνεται το καλοκαίρι: «Έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις με τον πρόεδρο για το θέμα του συμβολαίου μου και της ανανέωσής του.
Αυτό που θέλουμε όμως είναι να τελειώσει το πρωτάθλημα, να πετύχουμε τους στόχους μας και από εκεί και έπειτα θα μιλήσουμε ξανά με τον πρόεδρο και θα δούμε τι θα κάνουμε».
Για τη συνέχεια σε πρωτάθλημα και κύπελλο: «Ο αρχικός μας στόχος που ήταν η παραμονή στην κατηγορία επιτεύχθηκε και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό καθώς δουλεύουμε καθημερινά πάρα πολύ στις προπονήσεις.
Από κει και ύστερα έχουμε το κύπελλο που είναι για εμάς μια πρόκληση και μέσα από αυτό θέλουμε να δώσουμε χαρά στον υπέροχο κόσμο που έχει η ομάδα και έρχεται για να μας στηρίξει σε κάθε αγώνα.
Ο ΟΦΗ πρέπει να είναι ψηλά και να διεκδικεί τίτλους».
Σπυριδάκης: Μεγάλη η τιμή που μου έγινε
Ο Παναγιώτης Σπυριδάκης που συμπληρώνει φέτος 47 συνεχόμενα χρόνια τεράστιας και ανεκτίμητης προσφοράς στον ΟΦΗ και στον ελληνικό αθλητισμό, χαρακτήρισε μεγάλη τιμή του να κάνει τη βράβευση στον Θανάση Παπάζογλου.
 
«Η τιμή που μου έγινε είναι μεγάλη καθώς είναι η πρώτη φορά στα τόσα χρόνια που είμαι στην ομάδα που μου δίνεται η δυνατότητα να τιμήσω έναν αθλητή της και αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμένα.
 
Θεωρώ τον Θανάση Παπάζογλου ένα από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά ονόματα στην Ελλάδα», ανέφερε αρχικά ο κ. Σπυριδάκης.
Για τη 47χρονη συνεχόμενη παρουσία και τεράστια – ανεκτίμητη προσφορά του στον ΟΦΗ: «Αγαπούσα και συνεχίζω να αγαπώ αυτό που κάνω και είναι κάτι που όσα χρήματα και να πλήρωνα δεν θα μπορούσα να έχω αυτή την κοινωνική καταξίωση που γνώρισα μέσα από τον ΟΦΗ».
 
Για τη συνέχεια της ομάδας: «Έχω την εντύπωση ότι θα πάει ακόμα καλύτερα και αυτό που θα ήθελα να παρακαλέσω, με την ιδιότητα και του μέλους της ΠΑΕ, είναι να μην διώξουν τον προπονητή που έχουμε».

Σχετικά άρθρα