Μέσα ο Μάρτενς, έξω ο Κατσουράνης

Οι παίκτες που συνθέτουν την αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Παρότι προπονήθηκε ο Κατσουράνης έμεινε εκτός, ενώ αντίθετα στην αποστολή επέστρεψε ο Μάρτενς.
Χωρίς τον Κώστα Κατσουράνη θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ την Κυριακή (23/3) τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στην σημερινή (21/3) προπόνηση μπορεί ο έμπειρος μέσος να συμμετείχε κανονικά, όμως αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις και κρίθηκε προτιμότερο να αποκλειστεί από την αποστολή.

Εκτός έμεινε και ο Νίκος Σπυρόπουλος λόγω γαστρεντερικών διαταραχών, αλλά και για διάφορους λόγους οι Χακόμπο, Λίνο, Λάζαρ, Κατσικάς, Κάτσε, Πόζογλου, Κουλούρης και Ολίσε. Αντίθετα επέστρεψε σε αποστολή μετά από καιρό ο Μάρτενς.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Γιώργος Γεωργιάδης ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από τους: Γλύκο, Γκσπούρνινγκ, Τζαβέλλα, Βίτορ, Ινσαουράλδε, Σκόνδρα, Κίτσιου, Μαντούρο, Νάτχο, Νίνη, Μάρτενς, Γεωργιάδη, Λούκας, Στοχ, Βούκιτς, Χούσεν, Αθανασιάδη, Σαλπιγγίδη.

Η προπόνηση ήταν προσανατολισμένη στην τακτική προσέγγιση του αγώνα της Κυριακής εναντίον του ΠΑΣ Γιάννινα. Η αποστολή θα προπονηθεί για τελευταία φορά το Σάββατο στις 17:00 στην Τούμπα και στη συνέχεια θα διανυκτερεύσει στο Μακεδονία Παλλάς.

Σχετικά άρθρα