Χωρίς Γιορέντε και Ζος η Καλλονή

Για την Αθήνα αναχώρησε σήμερα η αποστολή της Καλλονής όπου την Κυριακή θα αντιμετωπίσει στο ΟΑΚΑ τον ΟΦΗ στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής.Εκτός αποστολής είναι οι Ραούλ Γιορέντε και Μαξίμ Ζος  λόγω τραυματισμού και αποβολής με κόκκινη κάρτα από το παιχνίδι με τον Πλατανιά αντίστοιχα.
Ο έμπειρος τεχνικός θα μπορεί να υπολογίζει στον Χάρη Σιλιγαρδάκη ο οποίος συμπεριελήφθη στην αποστολή μετά από την πολύμηνη απουσία του λόγω τραυματισμού.
Η αποστολή με τις όποιες αλλαγές προκύψουν μετά το ματς με τον ΟΦΗ θα παραμείνει στην Αθήνα για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό την Τετάρτη 26 Μαρτίου στο «Γήπεδο Απόστολος Νικολαΐδης».
Από κει αναχωρεί για τη Θεσσαλονίκη όπου βάσει του αγωνιστικού προγράμματος της Super League θα αντιμετωπίσει την Κυριακή 30 Μαρτίου τον ΠΑΟΚ.
Οι  20 ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεση του ο Γιάννης Ματζουράκης είναι οι: Σιδεράκης, Χογκ, Αναστασιάδης, Ποντάνι, Ζακουανί, Φαρία, Κεϊτά, Φουρλάνος, Γκαρσία, Καλτσάς, Λεοζίνιο, Μανούσος, Περόνε, Χωριανόπουλος, Μαρσέλο, Νιαμπούγιου, Καζάκης, Σιλιγαρδάκης, Βαλιός, Γάλας.

Σχετικά άρθρα