Μπαρτζώκας: Κάναμε σοβαρό παιχνίδι, πονάει ακόμα ο Σπανούλης

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση και τη νίκη του Ολυμπιακού εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Γιώργος Μπαρτζώκας.
Ο κόουτς του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση που πραγματοποίησαν οι παίκτες του απέναντι στην Λαμποράλ Κούτσα.

"Καλησπέρα σας. Προφανώς κάναμε ένα πολύ σοβαρό παιχνίδι. Χρειαζόμασταν οπωσδήποτε τη νίκη και η προσήλωση μας στο αμυντικό κομμάτι κυρίως είναι άξια συγχαρητηρίων. Καταφέραμε να αποκόψουμε τον Ερτέλ και να περιορίσουμε τον Πλάις. Νομίζω αυτό ήταν το καθοριστικό σημείο που οδήγησε σε αυτή την έκβαση του παιχνιδιού, αλλά και η κυριαρχία μας στα ριμπάουντ.

Είχαμε καλές ευκαιρίες στην επίθεση. Θα πρέπει να μιλήσω για τον Σπανούλη, ο οποίος έχει ακόμα πόνους και είναι ανέτοιμος, επαναλαμβάνω ακόμα πονάει, αλλά και στον Βαγγέλη Μάντζρη πολλά συγχαρητήρια για το παιχνίδι του. Ήταν ακριβώς η έκφραση του πώς θέλαμε σήμερα να παίξουμε. Έτσι, τελειώνει καλά για μας το ματς, συγχαρητήρια στα παιδιά, όπως και στον κόσμο. Ακολουθούν τρεις τελικοί τώρα με πρώτο εκείνον με τη Μάλαγα", είπε ο Μπαρτζώκας.

Για την απόδοση του Μπρεντ Πέτγουεϊ ο Έλληνας τεχνικός είπε: "Ο Μπρεντ ένιωθε μεγάλη πίεση και έχει φοβερό κίνητρο. Είναι η πρώτη φορά που παίζει σε τέτοιο επίπεδο. Αυτό το βιώνει με όλο του το είναι, να το πω έτσι. Είχε τραυματιστεί και είχε μείνει έξω ένα μήνα. Θέλουμε να μπει στο ροτέισον και να μας δίνει την ενέργεια και όλα όσα μας δίνει".

Τέλος, ανέφερε: "Θα ήθελα να αφιερώσω τη νίκη στον γυμναστη μας τον Ανδρέα τον Γκατζούλη, ο οποίος έχασε τον πατέρα του. Αγαπάει πολύ την ομάδα και θα ήθελα να δείξω ότι όλοι κάνουν την δουλειά τους, έχοντας πολλές φορές και προσωπικά θέματα και θα ήθελα να του αφιερώσω τη νίκη".

Σχετικά άρθρα