Καταδικάστηκε επειδή σέρβιρε ποτό με... υγρό πιάτων!

22 Μαρτίου 2014

Σε 12μηνη φυλάκιση καταδικάστηκε σε μια μπαργούμαν η οποία έδωσε σε έναν αθλητή του καράτε να πιει σφηνάκι που περιείχε υγρό πιάτων προκαλώντας του σοβαρά προβλήματα υγείας.

Επίσης, θα πρέπει να καταβάλει αποζημίωση ύψους 50.000 ευρώ.

Η νεαρή γυναίκα, που μάλιστα έχει σπουδάσει... νοσηλευτική βρέθηκε κατηγορούμενη μετά από μήνυση που υπέβαλε το θύμα το οποίο, σύμφωνα με το ιατρικό πόρισμα που προσκόμισε ο δικηγόρος του, αντιμετωπίζει βαρύτατες βλάβες στομάχου και δύσπνοια που του προκάλεσαν αναπηρία 20%.

Μάλιστα, τόσο στην ίδια όσο και στη μητέρα της, επιβλήθηκε και ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών με αναστολή επειδή η νεαρή της μεταβίβασε την ακίνητη περιουσία της για να μην κατασχεθεί σε περίπτωση που δεν είχε να πληρώσει το πρόστιμο.

Η υπόθεση εκτυλίχτηκε το 2007, όταν μια παρέα πέντε νεαρών γλεντούσαν τις νίκες του αθλητικού ομίλου Ναυπάκτου σε αγώνες καράτε. Η κοπέλα πρόσφερε -για πλάκα, όπως ισχυρίστηκε- σε έναν από τους πέντε φίλους ένα σφηνάκι λέγοντάς του πως, αν το πιει, θα του δώσει 50 ευρώ.

Ο 22χρονος -τότε- αθλητής το ήπιε, παρά την προσπάθεια της μπαργούμαν να τον αποτρέψει με αποτέλεσμα να υποστεί ανεπανόρθωτη βλάβη

www.enikos.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Καλός καιρός με ηλιοφάνεια!
Τα νέα της ημέρας
Καλός καιρός με ηλιοφάνεια!