Σε δύσκολη θέση ο Κωστένογλου

Τα αποτελέσματα και η πορεία της Ανόρθωσης στη δεύτερη φάση του κυπριακού πρωταθλήματος θα αποτελέσουν κριτήριο για την παραμονή του Νίκου Κωστένογλου στον πάγκο της ομάδας. Οπως αναφέρει το "Shootandgoal"…
"Η περίοδος χάριτος έχει ολοκληρωθεί προ πολλού για τον Ελληνα τεχνικό, ο οποίος ναι μεν ανέλαβε σε μια δύσκολη χρονική περίοδο, ωστόσο αδυνατεί να παρουσιάσει μία ομάδα με σημάδια βελτίωσης.

Τα αποτελέσματα είναι απογοητευτικά, οι εμφανίσεις επιεικώς μέτριες, οι ποδοσφαιριστές κάποιοι αδιάφοροι, κάποιοι αψυχολόγητοι, και ασφαλώς τα δεδομένα για την παραμονή του Κωστένογλου είναι πλέον πολύ δύσκολα. Επομένως, αν δεν παρουσιάσει μια ομάδα ανταγωνιστική στα ντέρμπι που ακολουθούν, θα είναι απίθανο να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία, με την έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Σημαντικό ρόλο θα παίξει πάντως και η άποψη του τεχνικού διευθυντή που θα προσληφθεί. Είναι ένα θέμα που παραμένει ανοικτό, και είναι αυτονόητο πως το άτομο που θα αναλάβει, ίσως θελήσει να φέρει δικό του προπονητή στην ομάδα".

Σχετικά άρθρα