“Δεν μας ενδιαφέρουν τα σενάρια, μόνο η Μάλαγα…”

Το ματς με τη Ουνικάχα Μάλαγα έχει στο μυαλό του ο Σέντρικ Σίμονς, αφήνοντας στην άκρη τα σενάρια πρόκρισης στα πλέι οφ.Ο Αμερικανός έδωσε σύνθημα μάχης στη Μάλαγα, κάνοντας σαφές ότι τον Ολυμπιακό τον ενδιαφέρει πάντα το επόμενο παιχνίδι.

"Ακολουθεί ένα εκτός έδρας δύσκολο παιχνίδι με τη Μάλαγα και πρέπει να προετοιμαστούμε για αυτό. Ετσι είναι η Ευρωλίγκα. Είναι η τέταρτη φορά που θα την αντιμετωπίσουμε και ίσως δεν θα είναι τόσο εύκολο να τη νικήσουμε. Κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.. Δεν ανησυχούμε για το μέλλον και δεν κοιτάμε πιθανά σενάρια πρόκρισης στα προημιτελικά. Κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και απέναντι στη  Μάλαγα θα είμαστε έτοιμοι για να παλέψουμε", είπε χαρακτηριστικά στο "Superbasket" και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τη Λαμποράλ, αλλά και την προσωπικη του εμφάνιση…

"Πιστεύω πως η προετοιμασία μας για τον αγώνα με την Λαμποράλ Κούτσα ήταν πάρα πολύ καλή. Οι προπονητές μας έκαναν πάρα πολύ καλή δουλειά και πρέπει να τους δώσουμε τα εύσημα. Το παιχνίδι ήταν δύσκολο. Η Λαμποράλ Κούτσα είναι καλή ομάδα. Παίξαμε, όμως, καλά και νικήσαμε παρά τις απουσίες του Γιώργου Πρίντεζη και του Στράτου Περπέρογλου. Ισως να ήταν η καλύτερη εμφάνισή μου. Πιθανόν αυτό να ισχύει. Προσπαθώ να είμαι επιθετικός, να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ, να ακολουθώ τις οδηγίες του προπονητή μου, να αποδίδω καλά και να αποκτώ εμπιστοσύνη στο παιχνίδι μου".

Ο Σέντρικ Σίμονς απέναντι στην Λαμποράλ Κούτσα έδειξε πως μπορεί να προσφέρει τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση, αλλά ο ίδιος έχει αντίθετη γνώμη. «Μένω προσηλωμένος στον ρόλο που έχω στην ομάδα. Θέλω να βοηθώ στην άμυνα και στα ριμπάουντ», είπε ο  «ερυθρόλευκος» σέντερ , ο οποίος επίσης παρατήρησε πως «έχουμε αρκετούς παίκτες στην ομάδα, οι οποίοι σκοράρουν, όπως ο Μπίλι (σ.σ Σπανούλης), ο Μπράιαντ (σ.σ. Ντάνστον) και ο Μπρεντ (σ.σ. Πέτγουεϊ). Εγώ θέλω να βοηθώ στην άμυνα».

Οι Πρωταθλητές Ευρώπης επέστρεψαν στις νίκες ύστερα από τέσσερα ανεπιτυχή αποτελέσματα, αλλά ο Σέντρικ Σίμονς τονίζει πως «θα το χαρούμε λίγο, αλλά

Σχετικά άρθρα