Πέρασε από το Ποσειδώνιο ο ΝΟΒ, 15-10 τον ΠΑΟΚ

Νικηφόρα πέρασε και από τη δύσκολη έδρα του ΠΑΟΚ στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης ο ΝΟ Βουλιαγμένης που επικράτησε με 15-10 του Δικεφάλου στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 20ής αγωνιστικής του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών.Ηταν η 500ή νίκη του ΝΟΒ στο πρωτάθλημα, ανήμερα της επετείου της κατάκτησης του Κυπέλλου Κυπελλούχων του 1997, σε ένα παιχνίδι που καθυστέρησε να ολοκληρωθεί λόγω προβλήματος στο χρονόμετρο.

Η ομάδα του Λοράντου προηγήθηκε με 4-0, αλλά ο ΠΑΟΚ ανέκαμψε και ισοφάρισε σε 6-6 στη δεύτερη περίοδο. Στη συνέχεια, όμως, και συγκεκριμένα στα δυο τελευταία οκτάλεπτα ο ΝΟΒ έκανε τη διαφορά υπέρ του.

ΠΑΟΚ – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 10-15

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 3-4, 3-2, 2-6, 2-3

ΠΑΟΚ (Πάνος Βέργος): Κεχαγιάς, Προσινικλής, Μιτελούδης 1, Αληχανίδης Μ., Κόχειλας Ι. 1, Αληχανίδης Β. 3, Κόλιανιν 2, Παπαποστόλου 2, Βογιατζόγλου, Κατσουλάκης 1, Χατζηγούλας, Σολανάκης, Μπεζιλιώτης.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Τεό Λοράντος): Τσαλκάνης, Μυλωνάκης 2, Γούβης, Βελώνιας, Ελμισιάν, Κουλιεράκης 1, Αφρουδάκης Χρ. 4, Καρούντζος, Χρυσοσπάθης 1, Μιράλης 4, Τίγκας 1, Μασμανίδης 2, Ζερδεβάς.

Διαιτητές: Αχλαδιώτης, Καρούλης

 

Σχετικά άρθρα