Στα play off τα Χανιά με γκολ του Λουκίνα στο 94ο λεπτό!

Την συμμετοχή τους στα πλέι οφ εξασφάλισαν τα Χανά, μετά τη νίκη τους επί του Αστέρα Μαγούλας με 1-0. Με λυτρωτή τον Γιάννη Λουκίνα, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αστέρα Μαγούλας στο 94ο λεπτό, οι Κρητικοί εξασφάλισαν την είσοδό τους στα play off για την άνοδο στην Super League!

Αγωνιστικά το άγχος φάνηκε να νικάει τους ποδοσφαιριστές του Μουράτ Σεροπιάν που παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα από το 38′ –λόγω αποβολής του Κορνελάτου- και το χαμένο πέναλτι του Πάγκαλου στο 42′ είχαν την υπεροχή και την κατοχή της μπάλας χωρίς όμως να καταφέρουν να απειλήσουν ουσιαστικά τον Αστέρα Μαγούλας.

Ο Γιάννης Λουκίνας στο 94′ ήταν εκείνος που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έστειλε την ομάδα του, στα play off, την ίδια ώρα ο Αστέρας Μαγούλας υποβιβάστηκε στη Γ’ Εθνική μαζί με Γλυφάδα και Βύζαντα Μεγάρων.

ΑΟ ΧΑΝΙΑ: Θεοδωρόπουλος, Παπατζίκος, Μανωλάς, Χατζηησαΐας, Καμπλιώνης, Πάγκαλος, Μαραγκουδάκης, Γκούμας, Βασιλόγιαννης (75′ Σκάρος), Πότσι (62′ Λουκίνας), Τσάτσος.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ: Κασμερίδης, Σαμαρόπουλος, Κορνελάτος, Νόνης, Δωμάτας, Κανελλόπουλος, Ντιέγκο, Παπαευθυμίου, Μίτκας, Αντωνόπουλος, Ίβιτς (62′ Πέρελμαν).

Τα αποτελέσματα της 25ης αγωνιστικής της Football League
Αχαρναϊκός – Ολυμπιακός Βόλου 0-0
Χανιά – Αστέρας Μαγούλας 1-0 (94′ Λουκίνας)
Επισκοπή – Πανηλειακός 1-0 (5′ Μπρατσιάνι)
Φωκικός – Γλυφάδα 2-1 (30′ Τζέκος, 62′ Άλβαρες – 76′ Ταμπάκης)
Φωστήρας – Παναιγιάλειος 0-0
Ηρακλής Ψαχνών – Καλλιθέα 1-1 (53′ Κρητικός – 22′ Χαϊκάλης)
Παναχαϊκή – Βύζας Μεγάρων 3-0 (24′ Χιντζίδης, 26′ Κοντογουλίδης, 39′ Βιγιαφάνε)

Σχετικά άρθρα