(Χ)ορταστικό 3-3 στο Αλκαζάρ και… κυνηγητό σε Πλεξίδα!

Ήταν ένα παιχνίδι που τα είχε όλα. Στο στάδιο Αλκαζάρ ΑΕΛ και Οικονόμος Τσαριτσάνης πήραν από έναν βαθμό στο τελικό 3-3, που διαμορφώθηκε στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων! Ο χρηματοδότης των βυσσινί, Βαγγέλης Πλεξίδας αποχώρησε κυνηγημένος στο ημίχρονο από τους οπάδούς της λαρισινής ομάδας!Στο πρώτο μέρος ο Οικονόμος ήταν ανώτερος και πέτυχε μάλιστα δύο γκολ (τα σημείωσε ο Κωστούλας), ενώ στην επανάληψη όλα άλλαξαν, αφού πρώτα εκδιώχθηκε από το γήπεδο ο Βαγγέλης Πλεξίδας στην ανάπαυλα με ένα τέταρτο μεγάλης έντασης στην θύρα 3, καθώς οι φίλαθλοι ζητούσαν έντονα την αποχώρησή του από το γήπεδο!

Στην επανάληψη η ΑΕΛ παρουσιάστηκε μεταμορφωμένη και κατάφερε να γυρίσει αρχικά το ματς με τρία γκολ! Για την ΑΕΛ σκόραραν οι Νεμπεγλέρας, Καρακατσάνης και Γκούρτσας. Στην εκπνοή όμως ο Κουλτσιάκης με κεφαλιά έκανε το τελικό 3-3 (96′). Παράπονα των ανθρώπων της ΑΕΛ για το έμμεσο που προήλθε το 3-3.  Η αναμέτρηση διεξήχθη παρουσία περίπου 5.000 φιλάθλων στο Στάδιο Αλκαζάρ.

Στην θύρα 3 βρέθηκε και ο υποψήφιος επενδυτής της ΑΕΛ Λουίς Όλιβερ μαζί με τον άμεσο συνεργάτη του στην Ελλάδα Άλεξ Νικολάε και τον Λουκά Σάββα.

Σχετικά άρθρα