Αποθέωση για Ολυμπιακό και Μαρινάκη στο Ηράκλειο

Ιδιαίτερα θερμής υποδοχής έτυχε η αποστολή του Ολυμπιακού στο Ηράκλειο Κρήτης, όπου οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν την Κυριακή (23/3, 19:30) τον Εργοτέλη.
Στο Ηράκλειο Κρήτης βρίσκεται ο Ολυμπιακός από το απόγευμα του Σαββάτου (22/3) και ενόψει της Κυριακάτικης (23/3, 19:30) αναμέτρησης με τον Εργοτέλη στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής της Super League.

Η αποστολή των Πειραιωτών έτυχε θερμής υποδοχής και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας αποθεώθηκαν από τον κόσμο που έδωσε το παρών στο αεροδρόμιο "Νίκος Καζαντζάκης"!

Μαζί με τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία ήταν και ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος ταξίδεψε στο Ηράκλειο μαζί με την αποστολή.
 
Οι οπαδοί των "ερυθρολεύκων" τον υποδέχθηκαν με το γνωστό σύνθημα "είναι τρελός ο Πρόεδρος", ενώ το "Θρύλε η Κρήτη, το δεύτερό σου σπίτι", δόνησε επίσης την ατμόσφαιρα δείχνοντας το έντονο Ολυμπιακό στοιχείο στο νησί.
 
Στο ξενοδοχείο όπου διαμένει η αποστολή του Ολυμπιακού βρέθηκαν παιδάκια από τη Σχολή Ποδοσφαίρου του Ηρακλείου. Οι νεαροί αθλητές είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα αγαπημένα τους αστέρια, να φωτογραφηθούν μαζί τους και να πάρουν αυτόγραφα.

 

Σχετικά άρθρα