Σάντσες: Αξίζαμε την ισοπαλία, άδικο αποτέλεσμα το 1-3

"Είναι σκληρό να χάνεις με 3-1 ύστερα από τέτοια εμφάνιση", τόνισε ο Λόρι Σάντσες, μετά την ήττα του Απόλλωνα από τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο, με τον τεχνικό της Ελαφράς Ταξιαρχίας να προσθέτει πως η ομάδα του άξιζε την ισοπαλία και το τελικό αποτέλεσμα ήταν άδικο…Αναλυτικά όσα είπε ο Λόρι Σάντσες στη συνέντευξη Τύπου:
«Απόψε θεωρώ ότι είχα ένα από τα πιο απογοητευτικά αποτελέσματα στην καριέρα μου. Αξίζαμε την ισοπαλία, είχαμε καλή απόδοση και θεωρώ ότι το τελικό αποτέλεσμα ήταν άδικο για τον Απόλλωνα. Πιστεύω ότι αυτή ήταν ίσως η καλύτερη εμφάνιση της σεζόν. Οι παίκτες όπως κι εγώ είμαστε απογοητευμένοι. Απομένουν τέσσερις αγώνες κι αν έχουμε ανάλογη απόδοση μπορεί να παραμείνουμε στην κατηγορία».
Για το τι έφταιξε και ήρθε η ήττα κι αν φοβήθηκαν τη βαριά φανέλα του αντιπάλου: «Δεν ξέρω, νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός είχε πέντε τελικές προσπάθειες στο τέρμα και σκόραρε τρία γκολ. Θα πρέπει πρώτα να δω τα γκολ. Εμείς με τις ευκαιρίες που είχαμε βάλαμε μόνο ένα γκολ. Το ποδόσφαιρο ήταν σκληρό για εμάς απόψε».
Για τον αγώνα της επόμενης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ κι αν αυτός είναι ένας τελικός: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Ξέρουμε ότι είναι πολύ καλή ομάδα. Αν παίξουμε όπως απόψε μπορούμε να πάρουμε ένα αποτέλεσμα».
Πόσο δύσκολη είναι η παραμονή μετά από αυτή την ήττα: «Σήμερα ήταν ένα παιχνίδι που δεν περίμεναν οι περισσότεροι να πάρουμε κάτι. Κι ότι φτάσαμε τόσο κοντά στο να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και αυτό είναι σημαντικό. Αν παίξουμε ανάλογα πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε τον στόχο της παραμονής. Με εμφανίσεις σαν αυτές, μπορούμε να ελπίζουμε. Οι παίκτες μου έπαιξαν πολύ καλά αλλά είναι σκληρό να χάνεις με 3-1 μετά από τέτοια εμφάνιση».

Σχετικά άρθρα