Κατά… Μάρκους ευαγγέλιον

Με 6 γκολ στις τελευταίες 4 αγωνιστικές, ο Μάρκους Μπεργκ έχει μεταμορφώσει σε άλλη ομάδα τον Παναθηναϊκό.Ο Σουηδός επιθετικός είναι ό,τι πιο αξιόπιστο διαθέτει επιθετικά ο Παναθηναϊκός και η Σούπερ Λίγκα γενικότερα, μετά την αποχώρηση του Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος είχε ρίξει άγκυρα στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ από τον περασμένο Σεπτέμβρη.

Από το Σάββατο (22/3) το πρώτο "κανόνι" του ελληνικού πρωταθλήματος είναι ο Μπεργκ, ο οποίος έφτασε τα 15 γκολ, με 15 συμμετοχές περισσότερες από τον προκάτοχό του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού και νυν της Φούλαμ.

Ο Σουηδός άσος, ο οποίος σκοράρει ένα γκολ ανά 5 τελικές προσπάθειες, έχει πάρει στις πλάτες του το τριφύλλι, οδηγώντας το με την εκτελεστική του δυντότητα και ποιότητα στην προσπάθεια που κάνει για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι με τον Μπεργκ στη μηχανή του, ο Παναθηναϊκός έχει βελτιώσει και τα… στατιστικά του επιτεύματα, καθώς 4 συνεχόμενες νίκες είχε να σημειώσει 2 χρόνια, ενώ έχει συγκεντρώσει 19 βαθμούς περισσότερους από την αντίστοιχη περσινή 30ή αγωνιστική.

Δυστυχώς, όμως, θα αγωνιστεί μόλις σε 2 από τα τελευταία 4 παιχνίδια της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, αφού έχει συμπληρώσει 7 κίτρινες κάρτες και ο Αναστασίου θα επιλέξει να στερηθεί τις υπηρεσίες του στα δύο από ματς μας με Καλλονή, Ατρόμητο, Λεβαδειακό και Ξάνθη, ώστε να τον έχει "καθαρό" από κάρτες στα πλέι οφ.

Σχετικά άρθρα