Γεωργιάδης: Δε θέλω μαλθακούς παίκτες, αλλά να ελέγχουμε την ένταση

Ο Γιώργος Γεωργιάδης μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του ΠΑΣ στην Τούμπα τόνισε στην συνέντευξη Τύπου πως οι παίκτες του θα πρέπει να ελέγχουν την ένταση τους από τη στιγμή που έχει διαμορφωθεί μια κατάσταση μετά τις ανακοινώσεις που εξέδωσε η ΠΑΕ κατά των αρχών του ποδοσφαίρου."Είχα πει στους παίκτες μου μετά τον αγώνα με τον Άρη πως τέτοια ματς μας κάνουν πιο δυνατούς. Όμως είναι δεδομένο πως επειδή έχουν διαμορφωθεί ιδιαίτερες συνθήκες θα πρέπει να ελέγχουμε την ένταση μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Δεν θέλω να είμαστε μαλθακοί, θέλω να αντιδράμε αλλά να ελέγχουμε την ένταση μας", τόνισε ο Γ.Χ. για να συνεχίσει: "Όταν αναφέρομαι στις ειδικές συνθήκες εννοώ πως μετά τις ανακοινώσεις κατά των αρχών υπάρχει μια κατάσταση για την οποία δεν είμαι αρμόδιος να απαντήσω εγώ".

Για τον αγώνα είπε: "Για ένα ακόμη παιχνίδι παιξαμε γρηγορα με δέκα παίκτες.Το ελέγχαμε και σε όλη τη διάρκεια, ακόμη και με δέκα παικτες. Ο ΠΑΣ δε ρίσκαρε έστω και με έντεκα παίκτες, πέτυχε ένα ωραίο γκολ αλλά εμείς , με διάθεση και ψυχή γυρίσαμε το ματς. Έπαιξε ρόλο και η ώρα καθώς είναι δύσκολη δε βοηθά τους παίκτες να έχουν ρυθμού. Κερδίσαμε και συνεχίζουμε…".

Συνεχίζοντας σχολίασε το ότι υπάρχουν πλέον παίκτες στο όριο καρτών αλλά και απουσίες λόγω τιμωρίας: "Έχω εμπιστοσύνη στο ρόστερ μου. Έχουμε απουσίες αλλά εμείς με όποιον παίκτη και αν παίζουμε θα προσπαθήσουμε να βγάζουμε την ίδια εικόνα. Απλά επαναλαμβάνω πως με τις συνθήκες που διαμορφώνονται θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί…".

Για την απόφαση του να γυρίσει το σύστημα σε 4-3-2 μετα το γκολ είπε: "Το σκεφτόμουν και πριν βρεθούμε πίσω στο σκορ. Βάλαμε εσωτερικά χαφ τον Λούκας και τον Στοχ και μας βγήκε…".

Τέλος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον Στοχ: "Είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει κάνει σπουδαία πράγματα και σε εμάς αλλά και πριν έρθει στον ΠΑΟΚ. Αυτό σηαίνει ότι μπορεί να πετύχει πολλά.   Προσπαθεί πολύ, δείχνει πράγματα από την αρχή της θητείας του στον ΠΑΟΚ και ελπίζω να συνεχίσει έτσι. Μίλησα μαζί του, του εξήγησα ότι η ευθύνη δική του και πως και  ο προηγούμενος προπονητής τον πίστευε. Του είπα: "Θέλεις να μας βοηθήσεις ή όχι; Εμείς τον πιστεύουμε, χαίρομαι που είναι έτσι και ελπίζω να συνεχίσει έτσι..".

Σχετικά άρθρα