Αλβέρτης: Να παίξουμε πιο γρήγορα

Στόχος του Φραγκίσκου Αλβέρτη είναι να παίξει πιο γρήγορο μπάσκετ ο Παναθηναϊκός και να ανεβάσει το σκορ, αλλά παράλληλα να διατηρήσει και την αμυντική του ταυτότησα σαν ομάδα. Ο κόουτς του Τριφυλλιού μίλησε με καλά λόγια για τιν Ικαρο και την εξαιρετική ατμόσφαιρα στο γήπεδο της Χαλκίδας και αναφέρθηκε στην δύσκολη συνέχεια που περιμένει τους πράσινους αρχής γενομένης από τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα.Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αλεβέρτης:
"Ξέραμε πως δεν θα είναι εύκολο απόγευμα για εμάς. Ξέραμε πως ο Ίκαρος είναι μια καλή ομάδα, με αθλητικά παιδιά που παίζει καλό μπάσκετ. Αμυντικά στο πρώτο μέρος δεν πήγε καλά.

Στο δεύτερο μέρος μπήκαμε συγκεντρωμένοι, παίξαμε καλή άμυνα, τρέξαμε στον αιφνιδιασμό πετυχαίνοντας εύκολα καλάθια και πήραμε τη νίκη. Για εμάς από εδώ και πέρα το πρόγραμμα είναι πολύ δύσκολο, αρχής γενομένης από τον αγώνα με τη Μπαρτσελόνα

Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Ίκαρο. Η Χαλκίδα είναι μια όμορφη πόλη που αγωνίζεται σε ένα ωραίο γήπεδο που επικρατεί εξαιρετική ατμόσφαιρα. Το μπάσκετ χρειάζεται τέτοια ατμόσφαιρα στα γήπεδα και φιλάθλους που υποστηρίζουν τόσο την ομάδα τους με τέτοια ποιότητα".

Όσο για το τι θέλει να κάνει ο Παναθηναϊκός από εδώ και πέρα, ο Φράγκι ξεκαθάρισε: "Θέλουμε να ανεβάσουμε το σκορ. Να παίξουμε πιο γρήγορα. Έχουμε βγάλει στο παρκέ κάποια κομμάτια που έχουμε δουλέψει. Θέλουμε, όμως, να διατηρήσουμε και την αμυντική μας ταυτότητα".

Τους παίκτες του Παναθηναϊκού εκπροσώπησε στη συνέντευξη Τύπου ο Μάικ Μπράμος, ο οποίος τόνισε: "Δεν παίξαμε καλά στο πρώτο μέρος σε ό,τι αφορά το αμυντικό κομμάτι. Στην επανάληψη ανεβάσαμε την ένταση της άμυνάς μας και κρατήσαμε τον ίδιο ρυθμό στην επίθεση. Έτσι φτάσαμε σε μία ακόμη νίκη σε μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Τώρα πάμε για το επόμενο παιχνίδι".

Σχετικά άρθρα