Στοχ: Περίεργο αυτό, που συμβαίνει

Ο Μίροσλαβ Στοχ ψηφίστηκε ως ο MVP στη νίκη του ΠΑΟΚ επί του ΠΑΣ και μεταξύ άλλων τόνισε πως είναι άσχημο να αισθάνεται μία ομάδα πως αγωνίζεται κόντρα σε περισσότερους από έντεκα παίκτεςΟ Μίροσλαβ Στοχ πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ, πήρε το βραβείο του MVP μετά το τέλος του αγώνα και τα είπε χωρίς περιστροφές για την διαιτησία και αυτό που φαίνεται ότι βιώνει και αυτός και οι συμπαίκτες του.
 
«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο ΠΑΣ δεν είχε να χάσει τίποτα. Τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα για μας μετά την κόκκινη κάρτα. Προσπαθήσαμε να αντεπεξέλθουμε μετά στο δεύτερο ημίχρονο στο ότι παίζαμε με 10.

Δεχθήκαμε το γκολ, αλλά καταφέραμε, ίσως και με τύχη, να κερδίσουμε. Είναι σημαντικό που πήραμε τους τρεις βαθμούς, ενώ στο προηγούμενο παιχνίδι μας αφήσαμε δύο βαθμούς», είπε αρχικά ο Σλοβάκος ποδοσφαιριστής μιλώντας για το παιχνίδι και όταν δέχθηκε ερώτηση για την διαιτησία, τα είπε όλα…

«Δεν θέλω να μιλήσω για την διαιτησία, αλλά κάθε εβδομάδα γίνεται κάτι τέτοιο. Είναι λίγο δύσκολο και περίεργο αυτό που συμβαίνει. Έχω παίξει πολύ και σε διάφορες χώρες, αλλά αυτό το βλέπω πρώτη φορά. Κάποιος πρέπει να κάνει κάτι γιατί είναι άσχημο να αισθάνεσαι ότι παίζεις απέναντι σε περισσότερους από 11».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση για το μέλλον του, ο Μίροσλαβ Στοχ, είπε: «Έχουμε ακόμη κάποια παιχνίδια ως το τέλος της σεζόν, έχουμε και το Κύπελλο μπροστά μας και ελπίζω να το κατακτήσουμε. Δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο, εκτός από ότι έχω δύο ακόμη χρόνια συμβόλαιο στη Φενέρ. Θα δούμε το καλοκαίρι».

Σχετικά άρθρα