Κάμπελ: Θεραπεύεις τα προβλήματα με Μπομπ Μάρλεϊ

Η μουσική του Μπομπ Μάρλεϊ είναι αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητας του Τζόελ Κάμπελ, γεγονός που τον έκανε να δεχτεί την θέση του πρεσβευτή για λογαριασμό τζαμαϊκανής εταιρίας.
Πρεσβευτής τζαμαϊκανής εταιρίας κατασκευής μουσικών εξαρτημάτων, ιδρυθείσας από τα παιδιά του θρύλου της ρέγκε, Μπομπ Μάρλεϊ , έγινε ο Κοσταρικανός  μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού, Τζόελ Κάμπελ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα κοσταρικανής ιστοσελίδας, ο Τζόελ Κάμπελ επιλέχθηκε από την House of Marley να προμοτάρει το άνοιγμα της εταιρίας από την Τζαμάικα, στην ευρωπαϊκή αγορά εξηγώντας ότι οι λόγοι που δέχτηκε την πρόταση ήταν ο θαυμασμός για τον Μπομπ Μάρλεϊ.

"Είμαι υπερήφανος. Με έκανε πολύ χαρούμενο όταν με πλησίασαν και μου πρότειναν να γίνω πρεσβευτής, γιατί πάντα ήμουν θαυμαστής του Μπομπ Μάρλεϊ. Περνάω όλη την ημέρα ακούγοντας μουσική, είναι η γιατρειά για κάθε αρρώστια.

Είναι το πρώτο που κάνω όταν ξυπνάω. Μερικές φορές με παίρνει ο ύπνος ακούγοντας μουσική. Και στην σύντροφό μου  αρέσει η ίδια μουσική. Τι με συνδέει με την φιλοσοφία του Μάρλεϊ. Σε βοηθάει να θεραπεύσεις όλα τα προβλήματα. Με τα τραγούδια, ο καθένας μπορεί να αυτοπροσδιοριστεί κάθε λεπτό."

 

Σχετικά άρθρα