Ο Λεοζίνιο της σωτηρίας!

Αφού ο Περόνε και ο Μανούσος έχασαν τα… άχαστα, χρειάστηκε να… καθαρίσει ο Λεοζίνιο και να απωλέσει μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση ο Ροβίθης, ώστε η Καλλονή να πάρει τη νίκη με 1-0 επί του ΟΦΗ και να αγκαλιάσει την παραμονή της στην Κατηγορία.Η ομάδα της Λέσβου κατάφερε να πάρει την ενδέκατη νίκη της στη σεζόν, έφτασε στους 36 βαθμούς και ισοβαθμεί με τον ΠΑΣ Γιάννινα, έχοντας πλέον εξασφαλίσει την παραμονή της στη Σούπερ Λίγκα, στην οποία θα αγωνιστεί για δεύτερη σερί χρονιά στην ιστορία της.

Από την πλευρά του ο ΟΦΗ φάνηκε να έχει… αδειάσει από τη μεγάλη προσπάθεια της Τετάρτης στον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, έμεινε στους 38 βαθμούς και συγκεντρώνεται στις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις του.

Ο Περόνε στο πρώτο ημίχρονο έχασε 2 γκολ από αυτά που δεν χάνονται, στην επανάληψη τον… μιμήθηκε και ο Μανούσος, με αποτέλεσμα οι νησιώτες να αγχωθούν…

Τελικά τη λύση την έδωσε ο Λεοζίνιο στο 69′ με τον Βραζιλιάνο να λύνει τον… γόρδιο δεσμό με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, νικώντας τον Φερνάντες.

Ο ΟΦΗ είχε την ευκαιρία λίγο πριν το φινάλε να πάρει την ισοπαλία, όμως ο Ρoβίθης από πλεονεκτική θέση σούταρε στα… πουλιά κι έτσι η Καλλονή πήρε τη νίκη και εξασφάλισε την παραμονή της.

Καλλονή: Χογκ, Ζακουανί, Αναστασιάδης (7′ λ.τ. Αναστασιάδης), Χωριανόπουλος, Φαρία, Άλβες, Λεοζίνιο, Μανούσος, Ποντάνι, Γιονάν Γκαρσία (75′ Καλτσάς), Περόνε (90′ λ.τ. Καζάκης).

ΟΦΗ: Φερνάντες, Ζόρο, Μπανούσης (46′ Παπάζογλου), Κουτσιανικούλης, Ντουντού (72′ Ροβίθης), Κάλαϊτζιτς, Ζε Εντουάρντο, Περογαμβράκης (66′ Σίσιτς), Μπαρέϊρο, Μιλιάζες, Στάθης.

Σχετικά άρθρα