Αμπέντ: Θέλω να πάμε τελικό!

Ο Μεχντί Αμπέντ τόνισε πως ο Παναθηναϊκός είναι σε καλό δρόμο μετά την τέταρτη σερί νίκη του στο πρωτάθλημα και επανέλαβε ότι στόχος είναι η πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου.Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αμπέντ:
"Είμαστε σε καλό δρόμο. Ακόμα και αν δεν παίζουμε τόσο καλά στα τελευταία ματς καταφέρνουμε να κερδίζουμε. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Πλησιάζουμε την δεύτερη και την τρίτη θέση. Πρέπει να συνεχίσουμε με αυτό τον τρόπο και εύχομαι στο τέλος όλα να πάνε καλά".

Δεχτήκατε ένα γκολ στο 80′ αλλά μπορέσατε στο τελευταίο δεκάλεπτο να βάλετε δυο γκολ και να πάρετε την νίκη;

"Ναι αυτό ήταν πολύ καλό γιατί δείξαμε χαρακτήρα. Είναι σημαντικό να είμαστε σε νικηφόρο δρόμο. Τα καταφέρνουμε καλά και πρέπει να συνεχίσουμε".

Έχετε ένα ακόμα ματς την Τετάρτη, πολλά συνεχόμενα παιχνίδια το τελευταίο διάστημα;

"Σίγουρα το τελευταίο διάστημα παίζουμε πολλά συνεχόμενα παιχνίδια αλλά έτσι είναι η ζωή του ποδοσφαιριστή. Πρέπει να το συνηθίσουμε, να νικάμε, να κάνουμε καλές προπονήσεις και να πάρουμε και το παιχνίδι της Τετάρτης κόντρα στην Καλλονή".

Την επόμενη του αγώνα με τον ΟΦΗ στο Κύπελλο έγραψες στον λογαριασμό σου στο twitter ότι δεν μπορείς να περιμένεις την ρεβάνς;

"Ναι έγραψα ότι δεν μπορώ να περιμένω για την ρεβάνς κόντρα στον ΟΦΗ. Θέλουμε να πάμε στον τελικό αυτός είναι ο στόχος μας. Πρέπει να συνεχίσουμε να κερδίζουμε και όταν έρθει η ώρα της ρεβάνς θα στραφούμε σε αυτό το ματς και θα κάνουμε ότι καλύτερο για να πάρουμε την πρόκριση".

Σχετικά άρθρα