Βαλντές: Θέλω να μείνω

Την επιθυμία του να παραμείνει στον Ολυμπιακό εξέφρασε ο Νέλσον Βαλντές μετά την εύκολη νίκη επί του Εργοτέλη, όπου έβαλε την υπογραφή του με χατ-τρικ

Ο Νέλσον Βαλντές τόνισε μεταξύ άλλων στη NOVA: «Δεν έχω πετύχει ξανά τόσο γρήγορα χατ τρικ. Έχω βάλει τρία γκολ σε έναν αγώνα με την Βέρντερ Βρέμης. Αυτό είναι όμως ήταν το πιο γρήγορο. Για το παιχνίδι σήμερα η ομάδα μας ήθελε να αποδείξει γιατί είναι πρωταθλήτρια.

Με όλο τον σεβασμό προς τον αντίπαλο θέλαμε να δείξουμε την ποιότητά μας. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά. Όπως τα είχαμε σχεδιάσει. Έτσι κάναμε ένα ωραίο δώρο στον προπονητή μας. Όλη η ομάδα ήταν λυπημένη μετά την ήττα από την Γιουνάιτεντ. Πήγαμε με πολλές προσδοκίες και ελπίδες για να γράψουμε μία πολύ μεγάλη σελίδα στην ιστορία μας.

Δυστυχώς όμως δεν τα καταφέραμε και επιστρέψαμε στεναχωρημένοι. Πιστεύω πως το κίνητρο της ομάδας είναι να είμαστε καλοί σε όλα τα ματς που θα ακολουθήσουν στο πρωτάθλημα. Έτσι θα προετοιμαστούμε για τα σημαντικά ματς που έρχονται με τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο.

Θέλουμε να πάμε στον τελικό. Όσο για μένα έχω μπροστά μου 4 ματς. Θέλω να μπορέσω να αποδείξω το τι μπορώ να κάνω. Θέλω και εγώ και η οικογένειά μου να μείνουμε εδώ για πολύ καιρό. Θέλω να δίνω το 100%. Το επίπεδο του πρωταθλήματος είναι πολύ καλό. Μου αρέσει το πως το ζει ο κόσμος. Οι φίλαθλοι το αγαπούν πολύ. Το ίδιο συμβαίνει και στην Λατινική Αμερική».

Σχετικά άρθρα