Σίφο: Θα ήθελα να μείνω στον ΠΑΟ

Την επιθυμία να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό και μετά το καλοκαίρι που λήγει το συμβόλαιό του εξέφρασε ο Γκόρντον Σίλντενφελντ.Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κροάτης αμυντικός του Παναθηναϊκού:
"Δεν ήταν εύκολο το ματς με τον Απόλλωνα. Έπαιξαν με πάθος, έδειξαν πως είναι δυνατή ομάδα. Δεν είναι εύκολο να παίξεις εναντίον τους. Στο τέλος, όμως, καταφέραμε να νικήσουμε. Είμαστε χαρούμενοι γι’ αυτό. Δεν κατορθώσαμε να αποδώσουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε και θέλουμε, αλλά νικήσαμε κι αυτό είναι το σημαντικό".

-Έχετε το ματς με την Καλλονή τώρα και μετά στο Περιστέρι. Είναι μια σειρά αγώνων πολύ σημαντική για την δεύτερη θέση;

"Ναι. Είναι σημαντικά ματς, αλλά κοιτάμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά. Θα προετοιμαστούμε για την Καλλονή και θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε. Μετά θα δούμε. Το πώς θα ξεκινήσουν τα πλέι οφ, την θέση της κάθε ομάδας, τους βαθμούς που θα έχει. Πάμε αγώνα με τον αγώνα".

-Δείχνετε να βελτιώνεστε αγώνα με τον αγώνα…

"Ναι. Είμαστε μια νεανική ομάδα. Θέλουμε χρόνο. Κάποιες φορές παίζουμε καλά, κάποιες άλλες όχι και τόσο καλά. Το σημαντικό είναι πως κερδίζουμε. Και περιμένω να φτάσουμε στο καλύτερο αγωνιστικό σημείο μας στα πλέι οφ".

-Εσύ, πάντως, δείχνεις πολύ βελτιωμένος στα τελευταία ματς…

"Ναι. Είμαι καλύτερος και νιώθω χαρούμενος γι’ αυτό".

-Είναι νωρίς, αλλά έχεις να πεις κάτι για το μέλλον σου;

"Δεν ξέρω. Όταν τελειώσει η σεζόν θα δούμε. Εγώ θα ήθελα να μείνω εδώ. Γιατί όχι; Θα δούμε όμως. Θα μιλήσουμε τότε. Θα δούμε ποια θα είναι τα πλάνα της ομάδας. Μου αρέσει εδώ, διασκεδάζω τον χρόνο μου στον Παναθηναϊκό".

Σχετικά άρθρα