Σάββας: Σήμερα ήταν ένα πολύ ωραίο ματς

Ο Σάββας Θεοδωρίδης έδωσε σύνθημα για την κατάκτηση του Κυπέλλου και κάλεσε τον κόσμο του Ολυμπιακού να γεμίσει το Καραϊσκάκη στον πρώτο ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ για να σπρώξει την ομάδα στη νίκη και να αποθεώσει τους παίκτες για την καταπληκτική, όπως χαρακτήρισε, πορεία των ερυθρολεύκων…Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σάββας Θεοδωρίδης:
"Χάρηκα που με επαλήθευσε πλήρως ένας μεγάλος αθλητικογράφος από την Ολλανδία που έσυρε τα εξ’ αμάξης στον συμπατριώτη του διαιτητή για τον αγώνα με τη Μάντσεστερ.

Σήμερα ήταν ένα πολύ ωραίο ματς, είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την ομάδα και στοχεύουμε στο δεύτερο στόχο μας, το Κύπελλο Ελλάδας.

Η αλήθεια είναι πως οι παίκτες αποπροσανατολίζονται όταν τελειώνει το πρωτάθλημα και προσπαθεί ο προπονητής να κρατήσει τους παίκτες. Τα περισσότερα ματς είναι αγγαρεία για εμάς και προσπαθούμε να κρατάμε σε καλή κατάσταση τους παίκτες.

Πιστεύω πως την επόμενη Τετάρτη η ομάδα θα είναι πανέτοιμη και ο κόσμος θα έρθει στο γήπεδο για να αποθεώσει τους παίκτες μας για την καταπληκτική πορεία που είχαμε φέτος.

Ο Ολυμπιακός μας έκανε υπερήφανους στην Ευρώπη. Ας αφήσουμε τις μικρότητες στην Ελλάδα, που δύο πρόεδροι υποτιμούν το ελληνικό ποδόσφαιρο, υποτιμώντας τον Ολυμπιακό.

Έχουμε δύσκολο ματς στην Τρίπολης αλλά πρέπει να κερδίσουμε στην Τρίπολη. Έχουμε καταπληκτικό έμψυχο υλικό και το έδειξε στο πρώτο ημίχρονο. Καλώ τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο στο ματς με τον ΠΑΟΚ και να αποθεώσει αυτά τα παιδιά για ότι έχουν πετύχει".

Σχετικά άρθρα