Ο καιρός τη Δευτέρα (24/3)

Στο Ιόνιο, την Ήπειρο και βαθμιαία στη Μακεδονία και τη Θεσσαλία αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές με τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες από το απόγευμα στα δυτικά.
Αττική
Αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές. Το βράδυ είναι πιθανό να βρέξει πρόσκαιρα. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και από το μεσημέρι νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Τη νύχτα θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν λίγες σποραδικές βροχές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και από το μεσημέρι νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Το βράδυ θα στραφούν σε βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία και από τα δυτικά θα πυκνώσουν και μετά το μεσημέρι στη Μακεδονία θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 2 με 4 και από το μεσημέρι τοπικά 5 μποφόρ. Το βράδυ στα δυτικά θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη κατά τόπους θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος
Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με βροχές στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο και λίγα χιόνια στα ορεινά. Βαθμιαία οι βροχές θα επεκταθούν και στις υπόλοιπες περιοχές, από το απόγευμα θα ενταθούν ενώ θα σημειωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και βαθμιαία στο βόρειο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 20 βαθμούς Κελσίου, στην Ήπειρο η ελάχιστη κατά τόπους θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές στη Θεσσαλία. Το βράδυ είναι πιθανό να βρέξει πρόσκαιρα και στις υπόλοιπες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και βαθμιαία στα νότια 6 μποφόρ. Το βράδυ στα βόρεια θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Κρήτη, Κυκλάδες
Θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και μετά το μεσημέρι στις Κυκλάδες 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις που μετά το μεσημέρι θα γίνουν πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 4, στα βόρεια 5 και βαθμιαία 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Σχετικά άρθρα