Ντανίλο: Είχε ενδιαφερθεί ο Ολυμπιακός

Για την απόκτηση του Ρίτσαρντ Ντανίλο είχε ενδιαφερθεί τον Ιανουάριο ο Ολυμπιακός, ο οποίος θα έπρέπε να δαπανήσει 5 εκ. ευρώ στην Μέταλουργκ για να αποκτήσει τον νεαρό βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό
Ο 24χρονος βραζιλιάνος, που έχει αγωνιστεί με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες του Βελγίου, αποκάλυψε πως τον Ιανουάριο οι ερυθρόλευκοι είχαν ενδιαφερθεί για την περίπτωσή του.

Η υπόθεση ωστόσο δεν προχώρησε, καθώς η ουκρανική ομάδα ζητούσε πέντε εκ. ευρώ. Ο Ντανίλο, που ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Αγιαξ και άρχισε να παίζει επαγγελματικό ποδόσφαιρο στη Σταντάρ Λιέγης, έχει καταθέσει προσφυγή και έχει αποχωρήσει από την Μέταλουργκ, αναζητώντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

«Η Μέταλιστ μου προσέφερε συμβόλαιο για να επιστρέψω στην Ουκρανί και να δουλέψω εκεί, αλλά όσο είναι έτσι η κατάσταση είναι δύσκολο να γίνει κάτι τέτοιο», ανέφερε αρχικά ο 24χρονος παίκτης μιλώντας σε ουκρανική ιστοσελίδα και πρόσθεσε:

«Αποφάσισα να αφήσω την Μέταλουργκ, επειδή δεν είχαμε πληρωθεί για αρκετό καιρό και μου πρότειναν νέο συμβόλαιο μέχρι το 2017. Κατέθεσα προσφυγή στη FIFA και δεν μπορώ να παίξω για άλλον σύλλογο μέχρι την 1η Ιουνίου».

Καταλήγοντας, ο Ντανίλο υποστήριξε: «Τον Δεκέμβριο υπήρξε ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό, αλλά η Μέταλουργκ ζητούσε για εμένα πέντε εκατ. ευρώ, όσα δηλαδή προέβλεπε η ρήτρα αποδέσμευσης του συμβολαίου μου. Αυτό είναι εξωπραγματικό ποσό για έναν παίκτη που το συμβόλαιό του έληγε σε έναν χρόνια. Επίσης, είχα πρόταση από την Ανζί, αλλά οι Ρώσοι δεν ήθελαν να πληρώσουν για την μεταγραφή μου».

Σχετικά άρθρα