Μαντζουράκης: Δεν σωθήκαμε ακόμη

Ο Γιάννης Μαντζουράκης τόνισε πως η Καλλονή με τη νίκη της επί του ΟΦΗ έκανε ένα πολύ μεγάλο βήμα για την παραμονή της, αλλά ακόμα δεν την έχει εξασφαλίσει. Ενώ σχολιάζοντας τα συνεχόμενα ταξίδια της ομάδας της Λέσβου, λόγω ότι δεν παίζει στην φυσική της έδρα είπε με δόση χιούμορ πως έχει δικαίωμα να κάνει αίτηση για να πάρει δίπλωμα πιλότου!Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μαντζουράκης στον Sentra Fm:

Για τη σωτηρία: «Κάναμε ένα πολύ μεγάλο βήμα, αλλά δεν σωθήκαμε ακόμα. Ο καθένας κάνει τους λογαριασμούς του και γράφει πως έχουμε σωθεί, αλλά για μένα δεν είναι έτσι. Λέω πως το όριο παραμονής θα είναι στους 37-38 βαθμούς. Απόλλων, Βέροια, Πλατανιάς, ΠΑΣ, Εργοτέλης, Πανιώνιος, Λεβαδειακός, Ξάνθη και εμείς έχουμε ακόμα πολύ σημαντικά παιχνίδια. Θα αποφύγω να γίνω αναλυτής και κοιτώντας μόνο τη δική μου ομάδα λέω πως οι 36 βαθμοί δεν φτάνουν… Τον τελευταίο μήνα το βαθμολογικό όριο παίζει κάθε εβδομάδα, αλλά πιστεύω πως στους 38 βαθμούς έχεις μια σιγουριά».

Για την αντίδραση μετά το 7-0: «Ήταν δύσκολο… Το πρώτο βήμα είναι να κατανοήσει ο ίδιος ο προπονητής την κατάσταση. Έβρεξε, έχεις γίνει μούσκεμα και πρέπει να αλλάξεις πρώτα τα δικά σου ρούχα. Και αφού καταλάβεις τι γίνεται να το μεταφέρεις στους παίκτες. Το είδαμε ψύχραιμα. Ο ένας τρόπος ήταν μέσα από τη δουλειά και ο άλλος με την ψυχολογία».

Για το χθεσινό 1-0 επί του ΟΦΗ: «Το φοβήθηκα μετά τις δύο χαμένες ευκαιρίες… Αλλά ήταν σχετικά νωρίς και είχαμε χρόνο. Οι παίκτες είχαν τρεξίματα, πείσμα, στόχο και τα κατάφεραν πανάξια».

Για τα συνεχόμενα ταξίδια: «Όλη η πόλη διψάει να δει την Καλλονή, αλλά οι Αρχές δεν τους κάνουν τη χάρη και οι άνθρωποι μαζεύονται στις καφετέριες. Εμείς έχουμε μπει πάνω από 60 φορές σε αεροπλάνο και θα φτάσουμε τις 100. Έχω λοιπόν, δικαίωμα να κάνω αίτηση να πάρω δίπλωμα πιλότου!».

Σχετικά άρθρα