“Απαγορευτικό” από Ανδριανό στους ΠΑΟΚτσήδες για Ριζούπολη

Σε αντίθεση με τον αγώνα του κυπέλλου με τον Απόλλωνα, αυτή τη φορά στην Ριζούπολη στο ματς της Πέμπτης για το πρωτάθλημα δεν θα υπάρξει οργανωμένη μετακίνηση των οπαδών του ΠΑΟΚ.Αυτό αποφάσισε ο υφυπουργός Πολιτισμού, αρμόδιος για θέματα αθλητισμού. Ο Γιάννης Ανδριανός απέστειλε σχετικό έγγραφο στην ΠΑΕ Απόλλωνα κοινοποιώντας το και στους αρμόδιους φορείς.

Οι πληροφορίες θέλουν την Πολιτεία να βάζει αυτό το απαγορευτικό στην μετακίνηση γιατί την προσεχή Τετάρτη υπάρχει ο αγώνας του κυπέλλου στο Γ. Καραϊσκάκης και ήδη υπάρχει ένα κλίμα πόλωσης.

Έτσι η ομάδα της Ριζούπολης αναγκάστηκε να μην παραχωρήσει κερκίδα στους φίλους του ΠΑΟΚ όπως είχε γίνει στον αγώνα κυπέλλου, όπου είχαν σημειωθεί επεισόδια έξω από το γήπεδο και στον σταθμό Λαρίσης με την αναίτια επίθεση των αστυνομικών που είχε προκαλέσει και την οργισμένη ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Μένει να φανεί αν θα υπάρξει διάθεση από την αστυνομία να επιτρέψει την είσοδο σε φίλους του ΠΑΟΚ που χωρίς διακριτικά θα θελήσουν να δουν τον αγώνα. Άλλωστε οι σχέσεις των δυο ΠΑΕ δεν είναι κακές.

Σε ότι αφορά τα εισιτήρια των γηπεδούχων, η ΠΑΕ αποφάσισε να βάλει χαμηλή τιμή αφού τα περισσότερα θα κοστίζουν 5 ευρώ με το σκεπτικό ότι είναι ένας ακόμη "τελικός" για την σωτηρία του Απόλλωνα.

Σχετικά άρθρα