Βλέπει Γιαννιώτα η ΑΕΚ

Για την απόκτηση του Γιάννη Γιαννιώτα κινείται η ΑΕΚ σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας.Σύμφωνα, λοιπόν, με την Sportday, η Ένωση έχει κάνει ήδη την πρώτη επαφή με τον παίκτη ο οποίος εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα και να αγωνιστεί με τα "κιτρινόμαυρα".

Ο Γιαννιώτας αγωνίζεται ως περιφερειακός επιθετικός αλλά και εξτρέμ και πάντα σύμφωνα με όσα αναφέρει το άρθρο οι πιθανότητες να γίνει τον deal είναι πολλές.

Στα 21 του ο Γιαννιώτας έχει συμβόλαιο με τη Φορτούνα Ντίσελντορφ έως τον Ιούνιο του 2016 οπότε είτε θα πρέπει να αποζημιωθούν οι Γερμανοί είτε να μείνει ελεύθερος.

Ο νεαρός επιθετικός τη σεζόν που διανύουμε έχει μόλις οκτώ συμμετοχές με την πρώτη ομάδα και ένα γκολ (30 Αυγούστου 2013 στο ματς με την Αρμίνια).

Είχε έναν τραυματισμό τον Οκτώβριο ο οποίος τον άφησε εκτός για έναν μήνα. Από τότε έχει αγωνιστεί τέσσερις φορές με τη δεύτερη ομάδα της Φορτούνα στο τοπικό πρωτάθλημα όπου επίσης έχει σκοράρει μια φορά (22 Μαρτίου). Είναι δεδομένο λοιπόν ότι δεν υπολογίζεται ιδιαίτερα από τον τεχνικό της γερμανικής ομάδας.

Σχετικά άρθρα