Συνεδριάζει η ΕΕΑ για Πανιώνιο και Πλατανιά, παράθυρο παραμονής για Αρη!

Την Πέμπτη (27/03) συνεδριάζει η ΕΕΑ και μετά από εισήγηση δύο μελών της, για υποβιβασμό Πλατανιά και Πανιωνίου για το θέμα που αποκάλυψε η “Δίκη”.
 

Όλα δείχνουν ότι η τελευταία ελπίδα του ΑΡΗ για παραμονή στην κατηγορία έστω και μέσω μπαράζ είναι το θέμα που αποκάλυψε η “Δίκη” του Κυριάκου Θωμαΐδη για την μη δημοσίευση ισολογισμών από Πανιώνιο και Πλατανιά. Το AllAboutARIS σημειώνει ότι η ποινή που προβλέπεται σε τέτοιες περιπτώσεις σύμφωνα με το άρθρο 77 Α του νόμου 21/25/99 (όπως τροποποιήθηκε)προβλέπει τον υποβιβασμό των ομάδων που δεν έχουν δημοσιεύσει ισολογισμό.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Υπουργείου Ανάπτυξης και την ενημέρωση εδώ και 20 μέρες του Υφυπουργού Αθλητισμού, ο Πανιώνιος δεν έχει δημοσιεύσει ισολογισμό τα δύο τελευταία χρόνια και ο Πλατανιάς τον τελευταίο χρόνο.

Η είδηση που μεταφέρει το AllAboutrARIS είναι ότι ήδη δύο μέλη της ΕΕΑ έχουν εισηγηθεί τον υποβιβασμό των δύο ομάδων και για αυτό το λόγο η επιτροπή συνεδριάζει την Πέμπτη 27/03 στις 12 το μεσημέρι στο Υπουργείο Παιδείας για να αποφασίσει για τις συγκεκριμένες υποθέσεις.

Όλοι αντιλαμβάνονται ότι αυτό αποτελεί μια χρυσή ευκαιρία για τον ΑΡΗ ώστε να σώσει τη χρονιά αρκεί βέβαιε επίσημα η ΠΑΕ από την πλευρά της να κάνει ό,τι πρέπει και ταυτόχρονα να προασπίσει τα συμφέροντα του συλλόγου, αρχής γενομένης από την αυριανή  διαδικασία στο διαιτητικό της ΕΠ, όπου εκδικάζεται η υπόθεση Κουλουχέρη, χωρίς ο ΑΡΗΣ να έχει την προστασία προσωρινής διαταγής.

Ο καθένας αντιλαμβάνεται το έγκλημα που θα δρομολογηθεί αν πέσουν Πανιώνιος και Πλατανιάς (σε τέτοιες περιπτώσεις δεν ανεβαίνει ομάδα από τη μικρότερη κατηγορία αλλά παραμένει η ομάδα της λίγκας) και την ίδια στιγμή μετά τους λάθους χειρισμούς της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, πέσει και ο ΑΡΗΣ επειδή δεν θα οριστούν παιχνίδια του, ελλείψει της προσωρινής διαταγής για το άρθρο 99.

Σχετικά άρθρα