Διαψεύδει ο Μπαρτζώκας για Μπράουν

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας διαψεύδει τις πληροφορίες που θέλουν τον Ολυμπιακό να έχει στο μεταγραφικό του στόχαστρο τον Μπόμπι Μπράουν, κάνοντας μάλιστα λόγο για "προσπάθεια αποπροσανατολισμού της ομάδας"."Οι ατζέντηδες, λόγω των πολλών τραυματισμών που έχουμε τη φετινή σεζόν, στέλνουν πάντα προτάσεις με παίκτες. Ο Ολυμπιακός δέχεται πολλές προτάσεις για παίκτες όλη τη σεζόν. Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός δεν βρίσκεται σε διαπραγμάτευση με κανέναν παίκτη. Οτιδήποτε άλλο αυτή τη στιγμή αποτελεί αποπροσανατολισμό για την προσπάθεια που κάνουμε αυτή τη στιγμή και είναι πολύ σημαντική", είπε χαρακτηριστικά ο κόουτς Μπαρτζώκας.

Για το ματς της Πέμπτης (25/3) με τη Μάλαγα, είπε: "Μας πειράζει πολύ που έχουμε ακόμη απουσίες και δεν θα έχουμε και πάλι μαζί μας τον Γιώργο και τον Στράτο. Στη Μάλαγα είναι πάντα δύσκολο να κερδίσεις. Το έχουμε συνηθίσει από την αρχή της χρονιάς όλο αυτό με τους τραυματισμούς και προσπαθούμε να μην το σκεφτόμαστε. Παίζουμε σε μια δύσκολη έδρα, με μια ομάδα έμπειρη και θα πρέπει να έχουμε τον έλεγχο των ριμπάουντ και του ρυθμού αν θέλουμε να κερδίσουμε. Η κάθε ομάδα φαίνεται στις δυσκολίες και στο πως τις διαχειρίζεται. Ο Κάνερ-Μέντλεϊ, εάν τελικά δεν παίξει, θα είναι μια σημαντική απουσία για εκείνους ενώ ακούω πως ίσως δεν παίξει και ο Βιδάλ. Θα πρέπει όμως, να περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί γιατί ξέρετε αυτά αλλάζουν πολλές φορές. Πρέπει να το διασκεδάσουμε καθώς παίζουμε σε και διοργάνωση που αποτελεί την αποθέωση του πολιτισμού".

Ο Δημήτρης Κατσίβελης, από την πλευρά του, τόνισε: "Η Μάλαγα είναι μια ομάδα που βγάζει πολύ ενέργεια στο παρκέ. Στοχεύει πολύ στο επιθετικό ριμπάουντ που είναι το μεγάλο τους όπλο. Θα πρέπει να έχουμε και εμείς ενέργεια, σωστές επιλογές στην επίθεση, μέσω της άμυνας να βγάλουμε ενέργεια και στην επίθεση και να δώσουμε όλοι το 100%. Πάντα οποιοσδήποτε παίκτες έρχεται από τον πάγκο πρέπει να δίνει μεγαλύτερη ενέργεια, ειδικά στο αμυντικό κομμάτι και στην επίθεση να βοηθάει όπως και όσο μπορεί".

Σχετικά άρθρα