Στο… χαλαρό 3άρα η Σίτι στη Γιουνάιτεντ!

Περίπατο έκανε η Σίτι στο ντέρμπι του Μάντσεστερ, περνώντας νικηφόρα 3-0 από το Ολντ Τράφορντ για την 32η αγωνιστική της Premier. Νέα γκέλα για την Αρσεναλ, εύκολο διπλό στη Νιούκαστλ η Εβερτον. Το πάρτι της Σίτι στο Ολντ Τράφροντ στήθηκε από τα… αποδυτήρια. Πριν καλά – καλά κυλήσουν 45 δεύτερα στο χρονόμετρο ο Τζέκο άνοιξε το σκορ κι αφού πρώτα ο Σίλβα είχε δοκάρι.

Η Σίτι ήταν κυρίαρχη και έφτασε στο 2-0 με την έναρξη του δεύτερου μέρους με γκολ ξανά από τον Βόσνιο φορ. Στο 90′ ο Γιάγια Τουρέ έβαλε και το… κερασάκι στην τούρτα, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

Την ίδια ώρα η Αρσεναλ πετούσε δύο βαθμούς στο Emirates κόντρα στη Σουόνσι, με την οποία αναδείχτηκε ισόπαλη 2-2. Ο Μπονί μόλις στο 11′ έβαλε μπροστά τους Ουαλούς, με την Αρσεναλ να φτάνει στην ανατροπη σε διάστημα ενός λεπτού, με τα γκολ των Ποντόλσκι στο 73′ και Ζιρού στο 74′.

Η Σουόνσι, όμως, ήταν αυτή που μίλησε τελευταία… διά αντιπροσώπου, καθώς στο 90ό λεπτό ο Φλαμινί με αυτογκολ διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Εύκολο διπλό πέτυχε η Εβερτον, που κρατά δική της την 5η θέση. Η ομάδα του Κέβιν Μιραλάς νίκησε 3-0 τη Νιούκαστλ, χάρη στα γκολ των Μπάρκλεϊ, Λουκάκου και Οσμαν.

Σχετικά άρθρα