Γκουαρντιόλα: Ευχαριστώ την Μπάγερν για την ευκαιρία

Η Μπάγερν γιορτάζει την κατάκτηση του 24ου πρωταθλήματος στην ιστορία της και ο Πεπ Γκουαρντιόλα ευχαριστεί την ομάδα της Βαυαρίας για την ευκαιρία που του έδωσε να δημιουργήσει αυτή τη μεγάλη ομάδα."Eίμαι χαρούμενος που τα καταφέραμε. Eίναι σημαντικό για τον σύλλογο ότι κατέκτησε ένα ακόμα τρόπαιο. Συγχαρητήρια σε όλους. Πολλά ευχαριστώ στον σύλλογο για την ευκαιρία που μου έδωσε να είμαι εδώ και να προπονώ αυτούς τους εξαιρετικούς παίκτες. Παίξαμε καλά για 30 λεπτά και ήμασταν δυναμικοί. Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα αλλά μερικές φορές ξεχάσαμε να επιτεθούμε", είπε χαρακτηριστικά ο ισπανός κόουτς.
Ο Μάνουελ Νόιερ, στις δηλώσεις του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, τόνισε ότι η Μπάγερν διατήρησε το μομέντουμ που είχε από το τρεμπλ της περασμένης σεζόν: ‘Kάνει ακόμα κρύο τον Μάρτιο αλλά όλοι είδαν ότι είμαστε ‘ζεστοί’ και αποφασισμένοι να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι. Είμαστε χαρούμενοι και υπερήφανοι γιατί είναι σημαντικό να ανακηρύσσεται η Μπάγερν πρωταθλήτρια από τόσο νωρίς. Διατηρήσαμε το μομέντουμ που είχαμε από το τρεμπλ καθ’ όλη την χρονιά. Κανείς δεν περίμενε να διατηρήσουμε την φόρμα μας χωρίς σκαμπανεβάσματα’.
Ο τεχνικός διευθυντής των Βαυαρών Ματίας Ζάμερ, τόνισε ότι η Μπάγερν συνεχίζει να εξελίσσεται ως σύλλογος: ‘Πρώτα απ’ όλα πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στους παίκτες και την τεχνική ηγεσία. Μετά το τρεμπλ της περασμένης σεζόν δουλέψαμε με αποφασιστικότητα και κερδίσαμε το πρωτάθλημα νωρίτερα από πέρσι. Είμαστε χαρούμενοι. Έχουμε απίστευτο μομέντουμ και συγκέντρωση αυτή την στιγμή. Δημιουργήσαμε ένα σύλλογο πέρσι βασισμένο σε δυνατούς χαρακτήρες. Προσαρμόσαμε πράγματα όπου ήταν αναγκαίο και συνεχίσαμε την εξέλιξη’.

Σχετικά άρθρα