Έγκυος η Βούλα Παπαχρήστου -Ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού;

26 Μαρτίου 2014

Η Βούλα Παπαχρήστου η αθλήτρια του άλματος εις τριπλούν απασχόλησε πολύ τα Μέσα Ενημέρωσης, όταν λίγο πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου ένα ρατσιστικό σχόλιο που έκανε στον λογαριασμό της στο twitter της, είχε σαν αποτέλεσμα τον αποκλεισμό της από την Ολυμπιάδα.

Το τελευταίο διάστημα η όμορφη αθλήτρια έκανε μια προσπάθεια για να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους, όμως, αυτό θα πάρει λίγο χρόνο ακόμα αφού διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.  «Επειδή δεν μου αρέσουν οι ανακρίβειες σχετικά με το πρόσωπό μου και την αθλητική μου σταδιοδρομία, θα ήθελα να σας ενημερώσω πως δεν αποχωρώ από την ενεργό δράση. Απλώς θα απέχω για κάποιο διάστημα από τους αγώνες γαι προσωπικούς λόγους οι οποίοι χρήζουν απεριόριστου σεβασμού! Την αγάπη μου» είχε γράψει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

voulapapaxristou

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας η Βούλα Παπαχρήστου είναι έγκυος και ζει τον έρωτα στο πλευρό νεαρού ποδοσφαιριστή που παλιότερα έπαιζε σε ομάδα της Σούπερ Λίγκας.

 

Πηγή: www.govastileto.gr 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ