Κινήσεις για το κέντρο

26 Μαρτίου 2014

Σήμερα το πρωί αναμένεται να κατατεθεί η αίτηση του Δήμου Θέρμης στην αρμόδια επιτροπή «152» σε βάρος της απόφασης που έλαβε ο γενικός γραμματέας της αποκεντρωμένης διοίκησης Μακεδονίας Θράκης, Θανάσης Καρούντζος βάζοντας φρένο στην κατασκευή του νέου αθλητικού κέντρου του ΠΑΟΚ.

Ο Καρούντζος και οι σύμβουλοί του είχαν χαρακτηρίσει άκυρη την απόφαση του Δήμου Θέρμης, σύμφωνα με την οποία μπορούσε να δοθεί η έκταση που έχει επιλεγεί για να γίνει εκεί το νέο αθλητικό κέντρο του ΠΑΟΚ.

Ο δικηγόρος Χαράλαμπος Τσιγκάς πήρε εντολή από το δημοτικό συμβούλιο για να προχωρήσει στην κατάθεση της αίτησης η οποία θα κατατεθεί σήμερα.

Αναμένεται να εκδικαστεί σε δύο εβδομάδες και το αργότερο μετά από ένα μήνα θα ληφθεί η οριστική απόφαση των μελών της τριμελούς επιτροπής.

Οι εκπρόσωποι του Δήμου Θέρμης εμφανίζονται αποφασισμένοι να διεκδικήσουν τη δικαίωσή τους μέσω της συγκεκριμένης επιτροπής, όπως υποστήριξε ο αρμόδιος δικηγόρος Χαράλαμπος Τσιγκάς καθώς θέλουν να προχωρήσει η επένδυση του Ιβάν Σαββίδη στην περιοχή με ένα έργο που θα κοστίσει 35-40 εκ. ευρώ (αθλητικό κέντρο και κέντρο αποκατάσταση με ιαματικά λουτρά) όπως είχε προαναγγείλει ο ίδιος ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ σε εκδήλωση στο Μακεδονίας Παλλάς τον περασμένο Σεπτέμβριο.

 

πηγη:inpaok

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ