Σαλάτα με αβοκάντο και ντομάτα

<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Υλικά</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;"><em>Για 2-4 άτομα</em></span><br /><br /><span style="font-size: medium;">4 φύλλα μαρουλιού ψιλοκομμένα</span><br /><span style="font-size: medium;">1 ντομάτα κομμένη σε κύβους ή 10 ντοματίνια κομμένα στη μέση</span><br /><span style="font-size: medium;">3 κουταλιές της σούπας καλαμπόκι κατεψυγμένο</span><br /><span style="font-size: medium;">2 αβοκάντο – αποφλοιωμένα χωρίς κουκούτσια και κομμένο σε κύβους</span><br /><span style="font-size: medium;">1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε κύβους</span><br /><span style="font-size: medium;">1 κουταλάκι του γλυκού κόκκινο πιπέρι</span><br /><span style="font-size: medium;">2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο</span><br /><span style="font-size: medium;">¼  φλιτζανιού φρέσκο χυμό λάιμ ή λεμόνι</span><br /><span style="font-size: medium;">αλάτι</span><br /><span style="font-size: medium;">μαύρο πιπέρι</span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p> </p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Εκτέλεση</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;">Τοποθετήστε το καλαμπόκι σε μια μεγάλη κατσαρόλα με αρκετό νερό μέχρι να καλυφθεί και αφήνουμε να πάρει βράση.</span><br /><span style="font-size: medium;">Μαγειρεύουμε το καλαμπόκι για περίπου 5 λεπτά. Στραγγίζετε και ρίχνετε από πάνω κρύο νερό.</span><br /><br /><span style="font-size: medium;">Τοποθετήστε το καλαμπόκι σε ένα μέτριο μπολ. Ανακατέψτε το αβοκάντο, πιπεριά, τη ντομάτα, το μαρούλι.</span><br /><span style="font-size: medium;">Προσθέστε το κόκκινο πιπέρι, αλάτι. Ανακατέψτε το ελαιόλαδο και χυμό λάιμ και σερβίρετε.</span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p><br class="break" /><br class="break" /></p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά</span></h4>

Σχετικά άρθρα