Σαλάτα με αβοκάντο και ντομάτα

26 Μαρτίου 2014

Υλικά

Για 2-4 άτομα

4 φύλλα μαρουλιού ψιλοκομμένα
1 ντομάτα κομμένη σε κύβους ή 10 ντοματίνια κομμένα στη μέση
3 κουταλιές της σούπας καλαμπόκι κατεψυγμένο
2 αβοκάντο - αποφλοιωμένα χωρίς κουκούτσια και κομμένο σε κύβους
1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε κύβους
1 κουταλάκι του γλυκού κόκκινο πιπέρι
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
¼  φλιτζανιού φρέσκο χυμό λάιμ ή λεμόνι
αλάτι
μαύρο πιπέρι

 

 

 

Εκτέλεση

Τοποθετήστε το καλαμπόκι σε μια μεγάλη κατσαρόλα με αρκετό νερό μέχρι να καλυφθεί και αφήνουμε να πάρει βράση.
Μαγειρεύουμε το καλαμπόκι για περίπου 5 λεπτά. Στραγγίζετε και ρίχνετε από πάνω κρύο νερό.

Τοποθετήστε το καλαμπόκι σε ένα μέτριο μπολ. Ανακατέψτε το αβοκάντο, πιπεριά, τη ντομάτα, το μαρούλι.
Προσθέστε το κόκκινο πιπέρι, αλάτι. Ανακατέψτε το ελαιόλαδο και χυμό λάιμ και σερβίρετε.

 

 



Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ