Την ενοχή του Μάκη Ψωμιάδη πρότεινε ο εισαγγελέας

26 Μαρτίου 2014

Την ενοχή του Μάκη Ψωμιάδη και των 4 συγκατηγορούμενων του για την υπόθεση υπεξαίρεσης ύψους περίπου 21 εκατομμυρίων ευρώ από τα ταμεία της ΠΑΕ ΑΕΚ, πρότεινε ο εισαγγελέας του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων.

Ο κ. Κατεβάτης πρότεινε συγκεκριμένα, και κατά περίσταση για τα κακουργήματα της υπεξαίρεσης, της άμεσης συνέργειας σε αυτή και του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος, την καταδίκη των Μάκη Ψωμιαδη, Χαρίλαου Ψωμιάδη του Γεωργίου, Χαρίλαου Ψωμιάδη του Παναγιώτη, Φιλιώς Γεωργίου και Αντώνη Κατσαρού.

Κατά τον εισαγγελικό λειτουργό: "προέκυψε -κυρίως από το πόρισμα του ΣΔΟΕ αλλά και καταθέσεις μαρτύρων- ότι χρήματα υπήρχαν, παρά τους υπερασπιστικούς ισχυρισμούς των κατηγορουμένων. Είμαι υποχρεωμένος να προτείνω την ενοχή όλων των κατηγορουμένων όπως κατηγορούνται".

Ο κ. Κατεβάτης μεταξύ άλλων ανέφερε ότι ο Χρυσόστομος Ψωμιάδης ήταν ο πραγματικός διοικητής της ΠΑΕ ΑΕΚ, όπως άλλωστε ομολόγησε και ο ίδιος, πως ο Χαρίλαος Ψωμιάδης του Γεωργίου υπέγραφε τις επιταγές, ενώ ο Χαρίλαος Ψωμιάδης του Παναγιώτη ήταν «παρών» σε συναντήσεις όπως αναφέρθηκε από τον κατηγορούμενο Αντ. Κατσαρό.

Όσο για τη λογίστρια Φιλιώ Γεωργίου, ο εισαγγελέας υποστήριξε ότι ήταν μία πολύτιμη συνεργάτης που γνώριζε όσα συνέβησαν και πρόσφερε την κάλυψη προκειμένου να τελεστεί η υπεξαίρεση.

Η δίκη θα συνεχιστεί την Παρασκευή με αγορεύσεις συνηγόρων.

Πηγή: www.madata.gr 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανακαλύψτε το παιδί που κρύβεται μέσα σας και αλλάξτε τη ζωή σας
Η απουσία συνειδητής επαφής με το παιδί...
Πώς αναγνωρίζουμε τους εγωιστές ανθρώπους;
Τι είναι οι εγωιστές; Κάποτε μου είπε...