Μάντζαρης: Ενας ακόμα τελικός

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης μίλησε στο Euroleague Greece για τις δυσκολίες του ματς με τη Μάλαγα και πρόσθεσε πώς αυτό θα είναι εντελώς διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με τα τρία προηγούμενα.
Ο Ολυμπιακός τρεις… στροφές πλέον πριν την ολοκλήρωση του Τop-16 της Euroleague έχει ρεκόρ 5-6 και χρειάζεται τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια για να πάρει την πρόκριση για τα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι Πειραιώτες την προηγούμενη εβδομάδα επικράτησαν εντός έδρας της Λαμποράλ Κούτσα και επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα μετά από τέσσερις συνεχόμενες ήττες. Η Μάλαγα έχει ρεκόρ 5-6 και θα προσπαθήσει απέναντι στον Ολυμπιακό να σημειώσει την πρώτη της νίκη απέναντι του φέτος (μετράει τρεις ήττες), ώστε να κάνει παράλληλα και ένα πολύ σημαντικό βήμα για την παρουσία της στους "8" της Euroleague.

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης μίλησε στο Euroleague Greece για την κρίσιμη αναμέτρηση με τον σύλλογο της Ανδαλουσίας, τονίζοντας πώς αυτό το ματς θα είναι εντελώς διαφορετικό σε σχέση με τα προηγούμενα τρία που έπαιξαν οι δύο ομάδες φέτος. Παράλληλα, στέκεται στο ότι ο Ολυμπιακός θα πρέπει να επιβάλει το παιχνίδι του από το πρώτο λεπτό κόντρα στη Μάλαγα.

"Είναι ένας ακόμα τελικός. Γνωρίζουμε ότι τα τέσσερα ματς που απομένουν για να τελειώσει η δεύτερη φάση της Euroleague είναι τελικοί για εμάς. Κερδίσαμε το πρώτο την προηγούμενη εβδομάδα και τώρα έχουμε ακόμα τρεις αγώνες. Γνωρίζουμε ότι θα παίξουμε σε μία πάρα πολύ δύσκολη έδρα, αλλά θα πάμε για να κερδίσουμε", ανέφερε αρχικά ο Βαγγέλης Μάντζαρης.

Στη συνέχεια ο Έλληνας γκαρντ μίλησε για τον τρόπο που αγωνίζεται η Μάλαγα, η οποία βγάζει ενέργεια και επιλέγει ένα γρήγορο παιχνίδι: "Την γνωρίζουμε. Την έχουμε κερδίσει τρεις φορές φέτος, ξέρουμε πώς παίζει είναι μία ομάδα που μας ταιριάζει. Πρέπει να κερδίσουμε.

Ό,τι έγινε στα προηγούμενα παιχνίδια θα το ξεχάσουμε. Γνωρίζουμε και οι δύο ομάδες πώς όποιος χάσει μένει πολύ πίσω στην κούρσα για την πρόκριση και θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό ματς", είπε ο Έλληνας παίκτης και συμπλήρωσε:

"Ξεκινάμε πάντα από την άμυνα. Θα πάμε εκεί πέρα για να επιβάλουμε τον ρυθμό μας και να κρατήσουμε χαμηλά τη Μάλαγα που της αρέσει να τρέχει και να ανεβάζει το σκορ, ώστε να φτάσουμε στη σημαντική νίκη που θέλουμε".

Έπειτα, ο Βαγγέλης Μάντζαρης ανέφερε: "Η Μάλαγα είναι μία ομάδα που της αρέσει να τρέχει, κλασική ισπανική ομάδα. Πιστεύω, όμως ότι μας ταιριάζει αυτό το παιχνίδι και όπως είπα τους ξέρουμε, μας ξέρουν και θα πάμε να κάνουμε ότι κάναμε και στα προηγούμενα παιχνίδια. "Κλειδί" στον αγώνα πιστεύω πώς θα είναι να επιβάλουμε τον ρυθμό μας, να μην την επιτρέψουμε να κάνει το παιχνίδι της και να την περιορίσουμε στην άμυνα".

Σχετικά άρθρα