Δεν καθάρισε ο Πανιώνιος τον Παναιτωλικό και η αγωνία παραμένει στη Νέα Σμύρνη

Ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα στη Νέα Σμύρνη, προηγήθηκε με τον Αραβίδη, αλλά δεν τελείωσε το ματς και ο Παναιτωλικός που… ξύπνησε στην επανάληψη, ισοφάρισε με τον Μαρτίνες, έχασε ευκαιρίες για το 1-2, αλλά τελικά παρέμεινε το 1-1, με τους κυανέρυθρους να έχουν δοκάρι στο 90′ και ακυρωθέν γκολ του Καμπάνταη στις καθυστερήσεις… Με αυτό το αποτέλεσμα το άγχος για την παραμονή των Νεοσμυρνιωτών μεγαλώνει, αφού η διαφορά από Βέροια και Πλατανιά μειώθηκε στους 4.Ο Πανιώνιος προηγήθηκε στο 29ο λεπτό, όταν μετά από φάση διαρκείας η μπάλα έφτασε στον Αραβίδη που έκαμε το σουτ έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Ράφαελ για το 1-0. Αυτό ήταν το δέκατο γκολ για τον αρχηγό των κυανέρυθρων στο φετινό πρωτάθλημα!

Οι κυανέρυθροι είχαν την υπεροχή με τους Αγρινιώτες να είναι σε παθητικό ρόλο και να αρχίζουν μετά το 60ό λεπτό να απειλούν την εστία του Ανέστη. Στο 68′ απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Γκάλο, η μπάλα στην εξωτερική πλευρά της εστίας του Πανιωνίου.

Στην αμέσως επόμενη φάση, ο Παναιτωλικός θα φτάσει στην ισοφάριση, όταν ο Μπούντιμιρ από δεξιά γύρισε τη μπάλα στον άξονα, εκεί ο Μαρτίνες απέφυγε τον Κουλουχέρη και με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ανέστη για το 1-1.

Ο Αναστόπουλος προχώρησε σε διπλή αλλαγή βάζοντας Καμπάνταη και Γιάννου στις θέσεις των Ντούνη και Λάσνικ, προκειμένου ο Πανιώνιος να πετύχει το γκολ της νίκης, αλλά αυτός που έχασε τις ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη ήταν ο Παναιτωλικός.

Στο 81′, ο Παπουτσογιαννόπουλος σούταρε από μακριά, όμως η μπάλα κόντραρε και πέρασε κόρερ για τους φιλοξενούμενους και πέντε λεπτά αργότερα, ο Μαρτίνες σέντραρε, ο Μπούντιμιρ κατέβασε τη μπάλα μέσα στην περιοχή, όμως ο Ανέστης με εκπληκτική έξοδο πρόλαβε τον επιθετικό της ομάδας του Αγρινίου σώζοντας την εστία του!

Ο Πανιώνιος είχε πάντως την ευκαιρία να πάρει τη νίκη στο 90′, όταν μετά από κόρνερ, ο Αραβίδης έκανε την προβολή, όμως η μπάλα σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Ράφαελ. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Καμπάνταης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά είχε υποδειχθεί οφσάιντ, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται έντονα, αλλά το 1-1 να μην αλλάζει, που ήταν και το τελικό σκορ…

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Ανέστης, Κούρντι (89′ Παναγιωτούδης), Κούρος, Αραβίδης, Λαμπρόπουλος, Κουλουχέρης, Μητρόπουλος, Παντίδος, Κολοβός, Ντούνης (76′ Καμπάνταης), Γιάννου (79′ Λάσνικ).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Ράφαελ, Κούσας, Καμαρά, Μύγας (34′ Μπούντιμιρ), Γοδόι, Σφακιανάκης (65′ Παπουτσογιαννόπουλο), Μαρτίνες (87′ Πόι), Γκάλο, Μπακάκης, Ανέν, Μπικέι.

Σχετικά άρθρα