Νίκη… 6άδας ο ΟΦΗ, 2-0 τον Ατρόμητο

Στο Ηράκλειο μπήκε τελεία στο αήττητο σερί του Ατρομήτου, ο οποίος υποχρεώθηκε στην πρώτη του ήττα, ύστερα από 20 ματς (!), 2-0 από τον ΟΦΗ.Οι Κρητικοί ανέβηκαν στην 6η θέση της βαθμολογίας, προσπερνώντας τον Πανθρακικό που παίζει αύριο με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα.

Από την άλλη, ο Ατρόμητος που είχε να χάσει απο τις 10 Νοεμβρίου (2-1 στη Νέα Σμύρνη από τον Πανιώνιο) έμεινε στους 62 βαθμούς, όσους έχει και ο ΠΑΟΚ που την Πέμπτη αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη.

Ενδεκάδα με πολλές αλλαγές απο τον Σα Πίντο. Γκολκίπερ ο Φερνάντεζ, αριστερά ο Μιλιάζες, δεξιά ο Μπούρμπος, στο κέντρο της άμυνας οι Ζόρο και Τριποτσέρης. Στην μεσαία γραμμή ο Ντουντού,  Μακρής και Καλάιτζιτς. Αριστερά ο Ζε Εντουάρντο,δεξιά ο Ροβύθης και στην κορυφή ο Παπάζογλου.

Για τον Ατρόμητο τερματοφύλακας ο Σηφάκης, στα άκρα  οι Φυτανίδης (δεξιά) – Γιαννούλης (αριστερά), κεντρικοί αμυντικοί  οι Ταυλαρίδης – Λαζαρίδης. Αμυντικοί μέσοι οι Μπάλας – Δημούτσος. Ελεύθερος μπροστά τους ο Ούμπιντες. Στην επίθεση οι Καραμάνος (αριστερά) – Γεωργίου (δεξιά) και ο  Φάμπιο στην κορυφή.

Μέτριο παιχνίδι στο πρώτο ημίωρο, με λιγοστές ευκαιρίες και μοιρασμένη κατοχή. Ο Ατρόμητος απείλησε πρώτος με τον Ούμπιτεζ στο 5′. Απάντησε ο ΟΦΗ με το Ζόρο στο 23′. Χωρίς φάσεις η αναμέτρηση μέχρι το τέλος του πρώτου 45επτου που βρήκε τις δυο ομάδες στο 0-0

Ο ΟΦΗ μπήκε καλά στο δεύτερο ημίχρονο και στο 58′ κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Ο Ζε Εντουάρντο, βρέθηκε σε θέση βολής και πλάσαρε ιδανικά μετά την πάσα του Ροβίθη και έγραψε το 1-0.

Στο 67′ ο ΟΦΗ κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα του. Ο Μιλιάζες σέντραρε απο αριστερά, η άμυνα του ΟΦΗ κοιμήθηκε και ο Ντουντού απο κοντά με προβολή έκανε το 2-0.

Στο 78′ ο Ατρόμητος προσπάθησε να ξαναμπεί στο παιχνίδι, αλλά το σούτ του Μπρίτο τράνταξε το δεξί κάθετο δοκάρι. Στο 87′ ο Φερνάντεζ μπλόκαρε το σούτ του Δημούτσου. Το 2-0 έμεινε μέχρι το τέλος και ο ΟΦΗ πανηγύρισε τη νίκη.

ΟΦΗ: Φερνάντεζ, Ζόρο, Τριποτσέρης, Μπούρμπος, Μιλιάζες, Ντουντού, Μακρής, Κάλαϊτζιτς (90′ Φραγκουλάκης), Ροβίθης (65′ Φραγκουλάκης), Ζε Εντουάρντο (74′ Στάθης), Παπάζογλου.

Ατρόμητος: Σηφάκης, Ταυλαρίδης (77′ Ναπολεόνι), Φυτανίδης, Γεωργίου (65′ Μπρίτο), Μπάλλας (71′ Φωτάκης), Γιαννούλης, Καραμάνος, Δημούτσος, Ούμπιδες, Λαζαρίδης, Φάμπιο.

Σχετικά άρθρα