Τέλος ο Σούλης από τον Αρη

Ο υποβιβασμός του Αρη, που επικυρώθηκε και μαθηματικά μετά την ήττα από τον Εργοτέλη και οι έντονες αποδοκιμασίες από τον κόσμο έφεραν τον Σούλη Παπαδόπουλο στην έξοδο από την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ο Κορυδαλλιώτης τεχνικός που δεν πήγε στην συνέντευξη Τύπου, αποχαιρέτησε τους παίκτες στα αποδυτήρια και θα υποβάλει την παραίτησή του στην διοίκηση της ΠΑΕ.Ο 47χρονος τεχνικός κλείστηκε για αρκετή ώρα στο γραφείο του προπονητή στο Κλεάνθης Βικελίδης μετά το σφύριγμα της λήξης, ήταν σε έντονη συναισθηματική φόρτιση, δείχνοντας την απογοήτευσή του, ενώ δεν πήγε στην συνέντευξη Τύπου.

Πληροφορίες αναφέρουν πως αποχαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές του μέσα στα αποδυτήρια ανακοινώνοντάς τους πως δεν θα συνεχίσει στην ομάδα και μέσα στις επόμενες ώρες θα δηλώσει την παραίτησή του στην διοίκηση της ΠΑΕ.

Αποδοκιμασίες σε διοίκηση, παίκτες και… Κούγια
Εν τω μεταξύ οι αποδοκιμασίες κατά πάντων συνεχίστηκαν κατά την αποχώρηση της ομάδας από τον κόσμο που βρέθηκε έξω από το Κλεάνθης Βικελίδης και κάτω από έντονη αστυνομική δύναμη.

Η διοίκηση Σκόρδα, ο Σούλης Παπαδόπουλος και οι παίκτες του Άρη δέχθηκε τις έντονες αποδοκιμασίες με τους Τάτου, Βανγκέλι να είναι -ίσως οι μόνοι- που δέχθηκαν κάποια χειροκροτήματα, αποτελώντας την εξαίρεση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έξω από την είσοδο της ΚΜΑ και επί της οδού Αλεξάνδρου Παπαναστασίου υπήρξαν γραμμένα στους τοίχους συνθήματα και κατά του Αλέξη Κούγια.

Σχετικά άρθρα