Αναστόπουλος: Υπάρχει κόπωση στα παιδιά

Στην κόπωση που υπάρχει στους παίκτες της ομάδας στάθηκε ο Νίκος Αναστόπουλος, μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του ισόπαλου αγώνα του Πανιωνίου με τον Παναιτωλικό.Αναλυτικά όσα δήλωσε o Αναστόπουλος στη συνέντευξη Τύπου:

Για τον αγώνα: «Συνεχίζουμε την προσπάθεια. Πριν από το ματς είχαμε υπολογίσει ότι χρειαζόμασταν τουλάχιστον τέσσερις βαθμούς. Είμαστε μέσα στον στόχο. Εύκολα ή δύσκολα θα τα καταφέρουμε. Υπάρχει κόπωση στα παιδιά και χρειάζεται να ξεκουραστούν. Αυτοί οι παίκτες έχουν φάει όλο το λούκι την φετινή χρονιά, είναι άνθρωποι και αυτοί και τους βγαίνει τώρα η κούραση».

Για την εικόνα του Πανιωνίου: «Δεν ξεκινήσαμε καλά, πετύχαμε όμως το γκολ και στη συνέχεια ελέγξαμε το παιχνίδι. Καθοριστικό σημείο του ματς ήταν και η φάση του πέναλτι, που δεν ξέρω όμως αν ήταν πέναλτι γιατί ήμουν μακριά. Στα τελευταία λεπτά ανεβάσαμε την απόδοση μας, είχαμε τις φάσεις. Δεν θα μπω στην διαδικασία να πω αν ήταν οφσάιντ το γκολ του Καμπάνταη».

Για το ερχόμενο ματς με τον Αστέρα: «Θα προετοιμαστούμε για τον αγώνα με τον Αστέρα, να κερδίσουμε το ματς και να τελειώσουμε την ιστορία».

Για την κούραση των παικτών: «Κάποιοι παίκτες, 12-13, έχουν τραβήξει κουπί φέτος. Δεν θα πρέπει να τους αποδοκιμάζουμε. Αντίθετα θα πρέπει να τους χειροκρότημα για την προσπάθεια τους από την αρχή της σεζόν.

Για την αντίδραση του Παναιτωλικού: «Ήταν ένα παιχνίδι που ναι μεν στο δεύτερο ημίχρονο είχε την μπάλα ο Παναιτωλικός χωρίς να μας απειλήσει όμως. Εμείς είχαμε φάση με τον Ντούνη να πετύχουμε και δεύτερο τέρμα. Προς το τέλος δείξαμε σημάδια κούρασης, κάτι που ήταν αναμενόμενο. Ο Παναιτωλικός έκανε δύο φάσεις. Πριν το 1-1 δεν είχε κάποια φάση. Ήταν σημαντικό το παιχνίδι και υπήρχε άγχος».

Για τα τελευταία γεγονότα: «Την μία βγαίνει το πούλμαν, την άλλη ο ισολογισμός, αυτά τα γνωρίζουμε. Οι ποδοσφαιριστές δείχνουν ότι τα αφήνουν στην άκρη αυτά. Όλοι οι βαθμοί έχουν κερδηθεί με πραγματικό αίμα».

Σχετικά άρθρα