Ζήτησε να φύγει ο Βερόν, δεκτό το αίτημα από τον ΟΦΗ

Μετά από τέσσερα χρόνια φορώντας και τιμώντας την φανέλα του ΟΦΗ, ο Ματίας Βερόν ζήτησε να αποχωρήσει από την κρητική ομάδα από τη στιγμή που δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ρικάρντο Σα Πίντο.Ο Αργεντινός μέσος βλέποντας ότι δεν υπολογίζεται από τον Πορτογάλο τεχνικό κατέθεσε το συγκεκριμένο αίτημα προς τη διοίκηση, η οποία το έκανε αποδεκτό.

Φέτος είχε 12 συμμετοχές (11 στη Super League + 1 στο Κύπελλο Ελλάδος). Αν θέλουμε να το μεταφράσουμε σε χρόνο, την τρέχουσα σεζόν αγωνίστηκε 742 λεπτά στη Super League + 45 στο Κύπελλο, σύνολο 787 λεπτά.

Η διοίκηση της ΠΑΕ είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον παίκτη, για να διευθετήσει τις οικονομικές οφειλές που υπάρχουν προς το πρόσωπο του και οι οποίες είναι μεγάλες, κυρίως σε ότι αφορά στα προηγούμενα χρόνια.

Μάλιστα σύμφωνα με το περιβάλλον του παίκτη, ο Βερόν σκέφτεται σοβαρά να ακολουθήσει το δρόμο της προσφυγής για να διασφαλίσει τα οφειλόμενα.

Πάντως στην ΠΑΕ ΟΦΗ επιθυμούν όπως λένε ένα «βελούδινο διαζύγιο» με τον παίκτη και θέλουν να έρθουν σε μια οικονομική συμφωνία μαζί του, για την διευθέτηση του οικονομικού ζητήματος. Το αν αυτό είναι εφικτό να γίνει θα φανεί το επόμενο διάστημα.

Σχετικά άρθρα