Πράσινο… 13άρι!

Ο Παναθηναϊκός πιστοποίησε και στην αναμέτρηση με την Καλλονή ότι διανύει σταθερά ανοδική πορεία, φτάνοντας στην 5η διαδοχική του νίκη στη Super League. Στο 10-2-2 (33β.) το ρεκόρ του Τριφυλλιού στη διάρκεια του δεύτερου γύρου, επίδοση που παραπέμπει σε πρωταθλητισμό. Ο Ντίνας έγινε ο 13ος σκόρερ!Εντυπωσιακό finish πραγματοποιεί ο Παναθηναϊκός στο πρωτάθλημα, δείχνοντας ότι θα μπει… φουριόζος στη διαδικασία των πλέι οφ, με στόχο να διεκδικήσει τη 2η θέση. Στο εντός έδρας παιχνίδι με την Καλλονή, οι πράσινοι έφτασαν την 5η νίκη στη σειρά, επίδοση που είχαν να πετύχουν από το φινάλε της περιόδου 2011-12.

Παράλληλα, έδειξαν σ’ ακόμα ένα παιχνίδι ότι έχουν αναπτύξει τους μηχανισμούς, ώστε να μην "μπλοκάρουν" επιθετικά, όταν στο χορτάρι δεν βρίσκεται το βαρύ πυροβολικό της ομάδας τους, ο Μάρκους Μπέργκ.

Οπως και στα ματς με Ξάνθη, Λεβαδειακό και Πανθρακικό, όπου ο Σουηδός έλειπε, έτσι και σ’ αυτό με την Καλλονή, η ομάδα του Αναστασίου έφτασε στη νίκη με το επιβλητικό 3-0.

Με το γκολ του Ντίνα, μάλιστα, οι πράσινοι σκόρερ στο πρωτάθλημα έγιναν 13. Συγκεκριμένα 15 γκολ έχει ο Μπεργκ, από έξι Κλωναρίδης, Αμπέντ, πέντε ο Πράνιτς, από τέσσερα Ατζαγκούν και Καρέλης, τρία ο Φιγκερόα που έχει αποχωρήσει, απο δύο οι Νάνο, Λαγός και από ένα οι Κουτρουμπής, Ντίνας, Δώνης και Τριανταφυλλόπουλος.

Oι κορυφαίοι ανα στατιστική κατηγορία
► Γκολ: Μπεργκ 15
► Συμμετοχές: Νάνο 30 (2784 λεπτά)
► Ασίστ: Καρέλης 7

Σχετικά άρθρα