Ανακοινώθηκε Μνημόνιο συνεργασίας για τη σωτηρία του Ερρίκος Ντυνάν

27 Μαρτίου 2014

Υπεγράφη Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, του Νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν», της Τράπεζας Πειραιώς και του υπουργείου Υγείας, με σκοπό την εξεύρεση οριστικής λύσης για την απρόσκοπτη λειτουργία του Νοσοκομείου και την εξόφληση των απλήρωτων υπαλλήλων.


Έτσι, πολύ σύντομα οι απλήρωτοι, εδώ και αρκετό καιρό, υπάλληλοι του Νοσοκομείου θα δουν χρήματα στον λογαριασμό τους.

«Νομίζω ότι είναι η απαρχή της σωτηρίας» είπε ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, καθηγητής Γρηγόρης Κωσταράς, χαρακτηρίζοντας ιστορική τη στιγμή για την περαιτέρω πορεία τόσο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, όσο και του κοινωφελούς Ιδρύματος Ερρίκος Ντυνάν.
Ο υπουργός Υγείας, Αδωνις Γεωργιάδης, σε δηλώσεις του ευχαρίστησε τον κ. Κωσταρά και όλο το Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο, όπως είπε, «επέδειξε εξαιρετικά εποικοδομητικό πνεύμα ευθύνης αυτό το διάστημα στο οποίο είναι στην ηγεσία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού», καθώς επίσης και την Τράπεζα Πειραιώς, η οποία «προσήλθε με ανοιχτά αυτιά και με κατανόηση για τα μεγάλα προβλήματα του Νοσοκομείου».
Από την πλευρά του, ο κ. Κωσταράς μίλησε με θερμά λόγια για «τον άριστο παλαιό φοιτητή του» στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, σημειώνοντας «τη βούληση την οποία ως Δημόσιο επέδειξε, προκειμένου να λυθεί το χρονίζον πρόβλημα του κοινωφελούς Ιδρύματος "Ερρίκος Ντυνάν", καταχρεωμένο και έτοιμο να κλείσει».Πηγή: www.iefimerida.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ