Οργή στον Καναδά για τα καμένα μετρητά ραδιοφωνικού σταθμού

27 Μαρτίου 2014

Οργή στον Καναδά προκάλεσε η έμπνευση δύο ραδιοφωνικών παραγωγών να κάψουν 5.000 καναδικά δολάρια -περίπου 3.200 ευρώ- σε μετρητά ως μέρος διαγωνισμού με τους ακροατές τους.


Οι δύο ραδιοφωνικοί παραγωγοί κάλεσαν τους ακροατές τους να ψηφίσουν αν θέλουν να μπουν τα χρήματα στην τράπεζα ή να καούν. Η ψηφοφορία έγινε μέσω facebook και το αποτέλεσμα ήταν «κάψτε τα» με ποσοστό 54%. Έτσι κι έγινε.
Η εκπομπή λέγεται «bank it or burn it» (Πάρτε τα ή κάψτε τα). Ο ραδιοφωνικός σταθμός ΑMP, ο οποίος χαρακτήρισε το εγχείρημα ως το «υπέρτατο κοινωνικό πείραμα», μετά το κάψιμο των μετρητών έλαβε πολλά παράπονα από ακροατές οι οποίοι υποστήριζαν ότι τα χρήματα θα έπρεπε να δοθούν για έναν καλό σκοπό.

«Υπάρχουν γυναίκες και παιδιά που κακοποιούνται και κάποιοι άνθρωποι κάνουν πλάκα καίγοντας 5.000 δολάρια. Ντροπή σας!», έγραψε ένας ακροατής στη σελίδα του σταθμού στο facebook, ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: «Το να καίτε χρήματα δεν δείχνει μόνο έλλειψη σεβασμού απέναντι στη χώρα μας αλλά και απέναντι στα εκατομμύρια των ανθρώπων που δεν έχουν φαγητό και σπίτι. Αυτό το ποσό θα μπορούσε να αλλάξει τη ζωή πολλών ανθρώπων προς το καλύτερο».

Οι δύο παραγωγοί πάντως δηλώνουν απτόητοι και συνεχίζουν με νέα ψηφοφορία. Αυτή τη φορά το ποσό είναι 10.000 δολάρια Καναδά. Πηγή: ΒΒC

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Απιστία: Για ποιους λόγους συμβαίνει και τι δείχνει
Στην περίπτωση της απιστίας, η πρώτη...
Πώς μπορούμε να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση;
Γιατί χάνουμε την αυτοπεποίθηση μας;...
Πρόβλημα στη σχέση: Τι να κάνεις όταν ο άλλος απομακρύνεται;
Δεν επικοινωνούμε με τον σύντροφό μου....