Μία σου και μία μου

Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν στους Ζωσιμάδες ΠΑΣ Γιάννινα και Πανθρακικός για την 31η αγωνιστική της Super League
Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το παιχνίδι του ΠΑΣ με τον Πανθρακικό στα Γιάννινα, καθώς οι δύο αντίπαλοι έμειναν στο 1-1. Ο Πανθρακικός προηγήθηκε στο α’ μέρος με τον συνήθη ύποπτο Ιγκορ στο 28′, αλλά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 38′ με τον Τζημόπουλο. Στην επανάληψη η ομάδα του Πετράκη πολιόρκησε τους φιλοξενούμενους, αλλά δεν κατάφεραν να νικήσουν δεύτερη φορά τον Πασχαλάκη. Ως εκ τούτου ο ΠΑΣ, που για πρώτη φορά φέτος αναδείχθηκε ισόπαλος στην έδρα του, αποσπάστηκε στο +6 από τη θέση των μπαράζ και σχεδόν εξασφάλισε την παραμονή. Η ομάδα της Κομοτηνής από την πλευρά της έπιασε τον ΟΦΗ στην 6η θέση και τους 41 βαθμούς.

Σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο εξαιτίας της συνεχούς βροχόπτωσης, ο Πανθρακικός παρατάχθηκε με πολλές απουσίες, αλλά χωρίς άγχος και ήταν η ομάδα, που κατάφερε να βρει πρώτη το δρόμο προς τα δίχτυα. Σκόρερ δεν ήταν άλλος από τον Ιγκορ, που έφτασε τα 11 γκολ στο πρωτάθλημα. Ο βραζιλιάνος ελίχθηκε μέσα στη περιοχή και από κοντά άνοιξε το σκορ στο 22′.

Η βροχόπτωση γινόταν ολοένα και πιο δυνατή (άρχισε να πέφτει και χαλάζι) με αποτέλεσμα ο Λαμπρόπουλος να διακόψει το ματς. Μόλις το παιχνίδι ξεκίνησε εκ νέου μετά από λίγα λεπτά, ο ΠΑΣ απάντησε με στημένη φάση και τον Τζημόπουλο με κοντινή προβολή να ισοφαρίζει και να στέλνει τις δύο ομάδες ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι έβγαλαν αποφασιστικότητα και κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο. Δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες, αλλά είτε ήταν αναποτελεσματικοί, είτε… έπεφταν πάνω στον σταθερό Πασχαλάκη, που δεν τους επέτρεψε να πανηγυρίσουν δεύτερο γκολ. Το αποτέλεσμα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος και το σκορ του α’ μέρους ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Τζημόπουλος, Ακόστα (84’ Γιάκος), Κολοβέτσιος, Ίλιτς, Τσουκαλάς, Στρούνα (56’ Τσάβες), Κοροβέσης, Λίλα, Ντάσιος, Βίλα.

Πανθρακικός: Πασχαλάκης, Εμποου, Μπαϊκαρά, Χρήστου, Ρομέου (90+5 Ζδράβος), Μπεν Σαμπάτ, Ίγκορ (90+2 Σαρακατσάνος), Παπαγεωργίου, Μολίνα (74’ Χασομέρης), Μακρυδημήτρης, Τριανταφύλλου.

Σχετικά άρθρα